Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

(On)gewone Sex

Marith gaat langs bij Manita en haar slavin, die een kinky leven leiden

Journalist Marith Iedema (29) spreekt voor de gloednieuwe docu-serie ‘(On)gewone sex’ verschillende mensen over – jawel – sex. In de eerste aflevering: Manita (51) en Jacqueline (33).

| Maaike van de Graaf

Zij doen aan BDSM, wat staat voor Bondage & Discipline, Dominantie & Submissie en Sadisme & Masochisme.

BDSM

Manita ziet BDSM eerder als een spel waarbij sex komt kijken, dan alleen een vorm van sex. Ze noemt zichzelf dan ook een meesteres en heeft twee slaven: huisslaaf Gerard (59) en slavin Jacqueline (33). Zij doen werkelijk alles voor Manita. Gerard maakt vooral schoon, Jacqueline leent zich onder andere voor het krijgen van zweepslagen. Voor haar is het geen enkel probleem onderdanig te moeten zijn. “Het is fijn om op sommige momenten alles een beetje los te laten.”

Benieuwd hoe het BDSM-spel van Manita, Gerard en Jacqueline eraan toegaat? Kijk dan bovenstaande video. 

Lees ook
Openhartig over sex: je leest het in de gloednieuwe LINDA. ‘KOMT ER NOG WAT VAN?’

LINDA. ‘KOMT ER NOG WAT VAN?’ ligt nu in de winkel en bestel je hier.

Wil jij Mariths boek (S)experimenteren winnen? Vertel ons in de reacties waarom jij dit boek wil, en wie weet ligt-ie binnenkort bij jou op de mat.

NIEUWS | TV | LINDA.TV | (ON)GEWONE SEX

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Maxime RMaxime R

Wauw wat een heerlijke aflevering, zo openhartig en zonder blur om alles niet meteen als taboe te zien. Ben heel benieuwd naar de volgende aflevering, maar natuurlijk ook naar het boek: zou 'm heel graag winnen om meer te weten te komen! :)

Sjuulke TitulaerSjuulke Titulaer

Kan iemand mij een Gerard bezorgen? Het lijkt mij dus interessant omte horen waarom Jacqueline en Manita zelf denken dat zij dit een fijne vorm van seks vinden? Het lijkt mij trouwens meer op een soort voorspel dan dat het echt seks is. Iedereen wordt natuurlijk opgewonden van andere dingen. De ene houdt van een lekker diner en de andere krijgt graag een dure tas en zo zijn er mensen die opgewonden raken van BDSM, maar de vraag is waarom BDSM? Zou je hier nog een item over kunnen maken?

Joyce Van nispenJoyce Van nispen

Wat een leuk item! Ik heb wat geleerd. Mooi om eens te zien dat BDSM meer is dan alleen pijn doen. Ik ben benieuwd naar de volgende aflevering! Wanneer kom die online?

Marith IedemaMarith Iedema

Leuk :) Yes, volgende week vrijdag!

Denise Van der laanDenise Van der laan

Dank je :)! Volgende week vrijdag!

Marijn StraatmanMarijn Straatman

Super leuk en interessant om naar te kijken! Er speelt zich zo veel meer af achter de voordeuren van mensen dan we denken en er speelt zich ook zo veel meer af in hoofden van mensen dan we op het eerste gezicht denken. Ben nu al benieuwd naar het volgende item!

Elwin KuipersElwin Kuipers

Wat tof dat over dit onderwerp een docu-serie worst gemaakt. Interessant om te zien dat er zoveel verschillende manier van het beleven van sex zijn. Ik ben nu ook heel benieuwd naar de ervaringen die Marith heeft beschreven in haar boek (s)experimenteren.

Johannes VrijgezelJohannes Vrijgezel

Johannes Vrijgezel ik vond het wel een goede interview ja eindelijk eens niet gelijk er op los meppenook dat het niet alleen om pijn en macht gaatbenieuwdof ze ook iets mat ab-dl-tb gaan doen?

Valesca NijhoffValesca Nijhoff

Wat geweldig dit! Fijn dat dit soort onderwerpen ook gedeeld worden. Dit smaakt naar meer... wanneer is het volgende item online te zien!?

Marith IedemaMarith Iedema

Leuk om te lezen! Vrijdag :)

Jorna WiertsJorna Wierts

Super leuk item en tof om te zien dat dit soort onderwerpen naar 'buiten'komen. Ik ben heel benieuwd naar de volgende aflevering!

Manon WopereisManon Wopereis

Dat zou ik wel graag willen winnen!! Ik vind het erg boeiend om eens iets anders te proberen! En ben net getrouwd en ze zeggen toch vaak dat als je getrouwd ben het allemaal iets minder wordt in bed. Dat moet ik maar zien te voorkomen met dit boek!;)

Ilona RobertsIlona Roberts

Erg boeiend om meer te weten te komen over de diversiteiten op seksgebied! Iets wat mij, en ik geloof velen anderen, zeker triggert. Ben benieuwd naar de volgende aflevering!

Ilona RobertsIlona Roberts

Oh en zou dan ook zeker graag het boek willen winnen!

alle afleveringen

Please update your browser