Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Mijn zoon heeft hiv

Lyle was al uit de kast als homo en sekswerker, maar moest ook nog vertellen dat hij hiv had

In het LINDA.tv-programma ‘Mijn zoon heeft hiv’ praten jongens met één van hun ouders over hun hiv-besmetting en het effect dat dit op ze heeft.

| Boris Lemereis

In deze aflevering het verhaal van Lyle (24), die een jaar geleden ‘uit de kast’ kwam met zijn hiv-besmetting.

Lees ook
Moeder van Bryan (23) over zijn hiv-besmetting: ‘Hij wilde geen medicijnen nemen’

Niet nog een keer in de kast

Het was voor Lyle duidelijk dat hij niet te lang met dit geheim rond wilde lopen. “In m’n tienerjaren ben ik uit de kast gekomen als homo, en later als sekswerker. Ik wilde niet nog meer geheimen, dus kwam ik snel uit de kast met m’n hiv.”

Grootste angst

Voor zijn moeder Paula (56) kwam het nieuws als een schok, vertelt ze. “Je grootste angst over wat je zoon kan overkomen, is dat hij met hiv besmet wordt. En dat was dus het geval.” Toen Lyle het ook nog op social media wilde zetten, greep zijn moeder in: “Ik dacht: moet dit wel? Moet iedereen dit zo nodig weten?” Hoe dat afliep, zie je in de video hierboven.

Meer weten over Lyle? De nieuwe L’HOMO. ligt nú in de winkel en kun je ook lezen op Blendle (€). Wil je continu op de hoogte blijven van het laatste gay-nieuws? Mooi: L’HOMO is ook op Instagram te vinden. Oh, en daar serveren we je ook een hoop mooie mannen.

VIDEO'S | NIEUWS | TV | LINDA.TV | MIJN ZOON HEEFT HIV

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Please update your browser