Man Up Mika

Hysterische Mika werkt aan zijn mannelijkheid op LINDA.tv

Nieuw op LINDA.tv: ‘Man Up Mika’. Haarstylist Mika van Leeuwen (je kent ‘m van LINDA.tv’s ‘De Wasstraat’) wil mannelijker worden. Hoe? Dat weet goede vriendin Pauline Wingelaar (ja, die van ‘Gooische Meisjes’) wel. 

| Emma van Kronenburg

Wij spraken Mika.

Lees ook
Nieuw op LINDA.tv: Uit de kast met Puck & Hans

‘Nare, zeikende homo’
Mika en Pauline zijn al heel lang bevriend: “We hadden direct een klik, omdat we elkaar heel geestig vinden. Zij is heel positief. Zo positief dat het soms irritant is en daarom lachwekkend. En ik ben juist altijd aan het zeiken, niets is goed genoeg. We zijn echt Yin en Yang. Dat sluit super op elkaar aan. Door Pauline lijk ik sympathiek. Zonder haar dacht iedereen na dit programma: wat een nare, zeikende homo. Door Pauline is het nog wel geestig. Ze is een schat.”

Man up, Mika
In Man Up Mika laat Pauline Mika allerlei opdrachten doen om hem mannelijker te maken. Waarom? Mika moet aan de man. Pauline: “Een homo is een homo, omdat-ie op mannen valt en niet op een half wijf.” Mika: “En ik ben een half wijf.” Pauline is overigens de beroerdste niet: ze doet gewoon met Mika mee.

Hysterie alom
Wat we gaan zien? Een behoorlijk hysterische Mika. “Een hele hoop gegil, geklaag en gezeur. Maar ik klaag vooral over dingen die eigenlijk wel meevallen.” Wat Mika allemaal heeft gedaan? “Boksen, karten, maar ik heb ook aan beenhouwen gedaan. Ik heb zo’n hele koe in elkaar gehakt. Dat was echt af-schu-we-lijk.” Het állerergst? “Opdrachten met hoogtes.” Mika heeft de afleveringen zelf deels teruggekeken: “Dat was wel goed, want nu zie ik mijn eigen gedrag. Ik vind dat gegil vréselijk. In het dagelijks leven doe ik dat niet, want dan gebeurt er niks waardoor ik moet gillen. Ik ging zo uit mijn comfort-zone. Ik denk nu echt: stel je niet zo aan.”

Of-ie mannelijk is geworden?
“Ik vind van wel; ik heb alle opdrachten gedaan.” En of de man met deze díjk aan mannelijkheid al gevonden is? “Nee, helaas niet. Er moet een seizoen twee komen, vind ik. Dan ben ik mannelijk en kan ik op zoek gaan naar een vent.” Pauline vindt Mika overigens nog altijd niet zo’n stoere dude: “Die vindt dat het allemaal nog wel wat mannelijker mag.”

‘Man Up Mika’ is elke woensdag en zondag vanaf 15.00 uur te zien op LINDA.tv (en zet je geluid vooral wat zachter, als je gaat kijken).

VIDEO'S | NIEUWS | INTERVIEW | LINDA.TV | MAN UP MIKA

Bron: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Man Up Mika

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser