Man Up Mika

Goed nieuws voor fans van Mika en Pauline: het duo is terug en gaat op snuffelstage

Hij is een drama queen, zij juist een stoere vrouw. We hebben het hier natuurlijk over het favoriete LINDA.tv-duo Mika en Pauline. Het goede nieuws is: ze zijn terug.

| Marloes van Wijnen

Het belooft weer een dolkomisch seizoen te worden.

‘Nog steeds geen man’

De twee kijken goed terug op seizoen één. “Je zou zeggen na een seizoen dat ie wel een vent is geworden, of juist dat we het opgegeven hebben.” Maar niks is minder waar. En daarom pakken de twee het dit seizoen iets anders aan. “We gaan op snuffelstage.” Verandering in de tent, dus. Al is Mika nog steeds zijn eigen heerlijke zelf. “Het enige wat ik niet wil, is vies worden.”

Snuffelstage

Elke aflevering gaan de twee een nieuw beroep proberen: van dieren verzorgen tot hostels schoonmaken. Dat zorgt natuurlijk weer voor geestige momenten. De eerste aflevering is dan al meteen weer een giller, want de twee gaan naar de kinderboerderij. De controle is Mika vrijwel meteen kwijt, al weet-ie wel een hoop leuke bijnamen voor de beesten. Bekijk de eerste aflevering nu boven dit artikel.

Meer video’s zien? Ga dan naar LINDA.tv.

Lees ook
Tranen vloeien: dit is de laatste aflevering van het eerste seizoen van ‘Man Up Mika’

VIDEO'S | SNACKS | TV | BEKEND | LINDA.TV | MAN UP MIKA

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Alice HonebeekeAlice Honebeeke

Lieve Pauline en Mika,Seizoen 1 was al hilarisch, en nu zijn jullie terug! Ik vind het geweldig....Wat een leuk stel zijn jullie, "keep up the the good work"

alle afleveringen

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af
Advertorial

Sinterklaasje kom maar binnen: zo heb je je surprise eindelijk een keer wél op tijd af

Betekent Sinterklaasavond voor jou kilo's aan pepernoten en vrolijkheid, maar ook stress omdat je ieder jaar weer een originele surprise wilt maken? En dat toch altijd weer meer tijd kost dan gedacht. 

Please update your browser