Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Mama is Ziek

Liv (7) zou wel met andere kinderen willen praten over zieke moeders

Voor LINDA.tv’s ‘Mama is Ziek’ vlogt Liv (7) over haar moeder Anouk (37), die borstkanker heeft. Ook deze week zien we wat ze meemaakt.

| Erik van Dam

Liv gaat in deze aflevering voor het eerst mee voor de bestraling.

Cupcakemachine

Anouk is begonnen met de bestralingen en moet daarvoor vier weken lang iedere dag naar het ziekenhuis. En dat maakt indruk op Liv. Niet in de laatste plaats omdat de machine waar Anouk mee bestraald wordt haar dochter doet denken aan iets dat ze thuis ook heeft staan.

Zomervakantie

Wanneer de bestralingen achter de rug zijn, breekt de zomervakantie aan. Anouk pakt vanaf dat moment fitness op. Daarbij draait het niet alleen om sporten, maar ook om praten met lotgenoten. Voor Liv zou dat misschien ook goed zijn in het verwerkingsproces, bedenkt Anouk. En het lijkt Liv inderdaad wel wat. “Ik zou ook gewoon grapjes maken en het met ze hebben over hoe zij het vinden”, zegt ze.

Lees ook
Liv (7) heeft het moeilijk met de ziekte van haar moeder en praat daarover op school

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | MAMA IS ZIEK

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Suzan de LaatSuzan de Laat

Lieve Liv, heel mooi gedaan hoor! Mocht je nog een keer met kindjes willen kletsen, let me know. Ik heb 3 kids van 10 8 en 6 jaar oud en het is zooo herkenbaar je filmpje! ???? Zij vonden (en vinden) het ook echt niet altijd makkelijk. Toch lachen we ook veel samen. Grapjes maken hoort erbij en super tof als je dat ook met leeftijdsgenootjes kunt delen. Ik wens jullie een heel fijne vakantie samen...

alle afleveringen

Please update your browser