Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Mama is Ziek

Moeder Anouk tijdens vakantie openhartig over ziekte: 'Het was ook heel moeilijk voor Liv'

Voor LINDA.tv’s ‘Mama is Ziek’ vlogt Liv (7) over haar moeder Anouk (37), die borstkanker heeft. Deze week is hun laatste vlog.

| Stijn de Vries

Het is tijd voor het gezin om op vakantie te gaan. Liv gaat met haar moeder, broertje, oma en tante naar Zeeland.

Even uitwaaien met Liv

Anouk kijkt tijdens de vakantie terug naar de afgelopen maanden. “Ik wist wel dat het een heftige tijd zou worden, maar ik wist niet hoe heftig. Dat is tegengevallen. Maar ik vind dat ik nu wel weer veel kan en doe.” De familie is in Zeeland om even uit te waaien en te genieten van het weer. Maar ook van de vrijheid, nu Anouk minder ziekenhuisbezoeken op de planning heeft staan.

Ziek en zwak

“Daar ben ik blij om”, zegt Liv. Want Anouk moest vaak naar het ziekenhuis. De twee maakten samen een zware tijd door. “Ik had het psychisch heel zwaar. Dat was ook moeilijk voor Liv”, vertelt Anouk openhartig. “Ik vond het vervelend dat, toen ik op mijn ziekst en zwakst was, ik moest bedenken wat ik zou kunnen regelen voor haar.” Maar nu ziet het gezin de toekomst zonnig tegemoet.

Lees ook
Liv en Anouk vertellen over LINDA.tv’s ‘Mama is Ziek’ in ‘Hallo Nederland’

VIDEO'S | SNACKS | TV | LINDA.TV | MAMA IS ZIEK

Bron: LINDA.tv | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser