Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Monica Geuze en Lars Veldwijk bij eerste 'family-shoot': 'Er zijn momenten dat je gek wordt'

Na het LINDA.meiden Zomerboek kon-ie natuurlijk niet achterblijven: ons allereerste LINDA.meiden Winterboek, met niemand minder dan Monica Geuze op de cover. Mét dochter Zara-Lizzy.

| Helen Vis

En daarmee is Monica’s allereerste family-shoot een feit. Wij geven alvast een voorproefje.

Monica Geuze

Vandaag precies vier maanden geleden is dochter Zara-Lizzy geboren. “Het moment vastleggen is natuurlijk heel leuk, omdat ze nu nog zo klein is”, vertelt Monica over deze shoot. Ze is dol op haar ‘baby-zusje’, zoals ze haar dochter regelmatig noemt: “Ik vind dat gewoon lief.” Het ouderschap valt Lars wel eens zwaar: “Er zijn momenten dat je gek wordt, maar dat hoort er gewoon bij.” De ouders moeten soms dan ook nog een goede balans in hun taakverdeling zien te vinden, maar één ding weet Monica zeker: “Ik hoop dat ik ooit tachtig met Lars kan worden.”

LINDA.meiden Winterboek

Maar naast het interview met Monica en Lars vallen er nog veel meer verhalen te lezen in het Winterboek. Over meiden die verslaafd zijn aan lipfillers bijvoorbeeld, of wiens beste vriendin is vermoord. Ook kun je je verlekkeren aan een reeks intens hotte ski-leraren en zie je een tien pagina’s lange modeshoot met Queen of Jetlags. Wordt die koude winter toch nog een feestje.

Het LINDA.meiden Winterboek is vanaf 14 november in de winkels verkrijgbaar, morgen ligt-ie bij abonnees op de mat.

Lees ook
Prinses Mabel praat met Linda over opvoeden: ‘Ik vind het echt een zoektocht hoor’

Voor meer LINDA.meiden, ga naar ons YouTubekanaal.

VIDEO'S | BACKSTAGE | NIEUWS | KINDEREN | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: LINDA.meiden | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser