LINDA. tv

Je doel bereiken moeilijk? Kimmylien van 'Verenigde Nagels' laat zien hoe het je lukt

Vanavond komt de tweede aflevering van ‘Verenigde Nagels’, over de multiculturele nagelstudio Universal Nails aan de Kinkerstraat in Amsterdam, op LINDA.tv.

| Gaby Boterkooper

Hoog tijd om Kimmylien, de eigenaresse van de salon, te bellen.

Lees ook
Bij nagelstudio Universal Nails komt heel Amsterdam: wij kijken mee

Luisterend oor
Bij nagelstudio Universal Nails komt heel Amsterdam over de vloer en niet alleen voor perfect gemanicuurde handen: een luisterend oor is minstens zo belangrijk. In Verenigde Nagels zien we het reilen en zeilen in de salon. Eigenaresse Kimmylien, manager Hella en paradijsvogel (én personal assistant) Jolinho laten zien wat er allemaal bij komt kijken.

Wat wil je met dit programma aan de kijkers laten zien?
Kimmylien: “Ik wil graag laten zien dat de wereld van een zakenvrouw niet altijd perfect is en dat je altijd je dromen moet najagen. Wat zaken betreft ben ik namelijk echt een underdog. Ik ben pas later naar Nederland gekomen, dus het hebben van deze salon is echt een droom die uitkomt. Daarnaast denk ik vooral dat het motiverend is voor vrouwen, mannen, buitenlanders en vluchtelingen die denken dat het moeilijk is om te bereiken wat je wil. Ik laat zien dat je er wél kan komen. Én je moet altijd lol in je leven hebben, anders heeft het geen zin.”

Voor onze lezeressen: wat zijn de nageltrends voor komende zomer?
“Deze zomer zien we veel vrolijke en leuke zomerkleuren. Daarnaast ook heel veel unicorn-achtige nagels en veel mensen die experimenteren. Maar naturel blijft toch altijd populair. Dat is een echte klassieker.”

Meer (gratis) journalistieke stukken? Meer achtergrond, meer verdieping? Je krijgt het met Blendle Premium. Probeer het nu een maand gratis: cadeautje van LINDAnieuws. Hebben? Klik hier.

VIDEO'S | NIEUWS | INTERVIEW | LINDA.TV | VERENIGDE NAGELS

Bron: LINDAnieuws | Foto: Still uit video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.tv

Meest gelezen

Meer LINDA.tv

Lees dit ook even

Meer LINDA.tv

Please update your browser