Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Huisje, Baasje, Beestje

Fiona (49) stond haar geliefde hond af aan reddende engel Erika: 'Jack was mijn maatje'

LINDA.tv’s ‘Huisje, baasje, beestje’ staat compléét in het teken van – je verwacht het niet – dieren. Oprichter van de website verhuisdieren.nl, Femke Pasquino, gaat langs bij de nieuwe baasjes van herplaatste huisdieren.

| Stijn de Vries

Femke brengt een bezoekje aan Fiona (49), die haar geliefde hond Jack afstond aan Erika.

‘Mijn hond Jack was mijn steun en toeverlaat’

“Jack was mijn maatje. De enige man die ik kon vertrouwen. Hij was altijd blij en was mijn steun en toeverlaat.” Fiona vond het enorm moeilijk om haar hond af te staan aan iemand anders. Ze deed het toch, omdat het beter was voor het welzijn van haar trouwe viervoeter. Gelukkig was daar haar reddende engel: Erika. De dames hebben enorm goed contact met elkaar, wat Fiona helpt om te accepteren dat haar geliefde hond niet meer bij haar woont. Nu woont Jack bij Erika, en dat gaat bijzonder goed.

Lees ook
Marije (30) en Max (37) adopteerden katten Furbie en Bowie: ‘Het zijn echt m’n kinderen’

Op zoek naar een trouwe viervoeter? Samen met stichting Verhuisdieren zetten we honden in de spotlights die wachten op een nieuwe baas. Bekijk hier de vijf nieuwe hondjes.

VIDEO'S | SNACKS | TV | LINDA.TV | HUISJE, BAASJE, BEESTJE

Bron: LINDA.tv | Foto: Screenshot video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser