Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Guess the Wedding Dress

(Nog niet officieel gevraagde) bruid Jacqueline kiest haar trouwjurk: ‘Dit is ‘m gewoon’

Woensdag zagen we in ‘Guess the Wedding Dress’ hoe Jacqueline (49) op jacht ging naar een jurk voor haar bruiloft op Bali. Schoondochter Mirthe, tante Sylvia en Pauline kozen ieder ’n exemplaar.

| Erik van Dam

Nu maakt Jacqueline bekend voor welke jurk ze gaat: nummer 1, 2 of 3. Of toch de wildcard?

De afvaller

Jacqueline draait er niet omheen: de eerste jurk die voor haar was uitgezocht wordt niet de winnaar. “Ik denk dat jullie ook zagen dat de bovenkant niet mooi zat”, vertelt ze aan Pauline. De andere twee jurken deden wel wat met haar, en dan is er natuurlijk ook nog de wildcard. Die jurk is uitgekozen door stylist Mirjam van der Meer van Weddings Bruidsmode.

En het wordt…

Stiekem weet Jacqueline het allang, maar voor Mirthe, Sylvia en Pauline bouwt de spanning zich nog op. En als Jacqueline dan naar buiten loopt in de winnende jurk, weet iedereen het zeker: een geweldige keuze. “Dit is ‘m gewoon'”, zegt de stralende aanstaande bruid.

En, had jij door welke jurk Jacqueline zou kiezen? Kijk woensdag weer naar een nieuwe aflevering van Guess the Wedding Dress en maak (opnieuw) kans op een Enzoani-jurk van Weddings Bruidsmode. Kun je niet wachten tot we de winnaar bekend maken? Download dan vast een kortingsvoucher van Weddings.

Lees ook
Familie zoekt trouwjurk uit voor (nog niet officieel gevraagde) bruid Jacqueline

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | GUESS THE WEDDING DRESS

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Stephan van BerkelStephan van Berkel

Ja, ik had het goed! Deze wildcard jurk staat Jacqueline echt het mooist!(account van mijn verloofde)

alle afleveringen

Please update your browser