Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Dutchie in Dubai

'Dutchie in Dubai' Merel zoekt personeel: 'Een paar touch-ups en dan ziet ze er top uit'

In Dutchie in Dubai volgen we jetsetter Merel Trip (39) uit Amsterdam, die sinds acht jaar een droomleven leidt in Dubai. Ze runt haar eigen VIP-servicebedrijf en is op zoek naar personeel.

| Elisa Heisen

Haar oog is gevallen op de 32-jarige Rosey uit Engeland.

Boven verwachtingen

Merel is flink onder de indruk van de vrouw. Rosey heeft een perfect én bovendien natuurlijk figuur, en is razend populair op Instagram. Wel is het haar een nadeel dat ze al wat ouder is. “Toen ze binnen kwam lopen, was het toch wel boven mijn verwachtingen, maar haar gezicht zag er iets ouder uit dan op de foto’s.”

Lees ook
‘Dutchie in Dubai’ Merel loog tegen haar nieuwe liefde en dat zit haar toch wel dwars

Photoshop

Volgens Merel hoeft dat gelukkig niet direct een probleem te zijn. Een beetje Photoshop doet namelijk wonderen en er bestaat plastische chirurgie. “Ze heeft ook wat lijntjes. Een paar touch-ups en dan ziet ze er top uit.” Ook geeft ze Rosey nog een laatste tip mee voor als ze aan de slag gaat: vraag nooit naar het privéleven van klanten. Of de mannen waarmee ze op stap gaat getrouwd zijn of niet, is niet haar zaak.

VIDEO'S | SNACKS | BUITENLAND | LINDA.TV | DUTCHIE IN DUBAI

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Leontinie OLeontinie O

Volgens mij wil ze gewoon dat er reacties hierop komen. Wat een bullshit dit. Beetje provocerend wel.

alle afleveringen

Please update your browser