Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA. .tv

Nieuw op LINDA.tv: het jetsetleven van Merel in ‘Dutchie in Dubai'

Merel Trip (39) uit Amsterdam leidt al acht jaar een droomleven als ondernemer in Dubai. In Nederland was ze Playboy-model en werkte ze in een winkel: in Dubai leeft ze nu een jetsetleven.

| Erik van Dam

In de nieuwe LINDA.tv-serie Dutchie in Dubai volgen we Merel op de voet.

Rijke klanten

In de eerste aflevering geeft Merel ons een inkijkje in haar leven in Dubai. Als ondernemer runt ze haar eigen VIP-servicebedrijf en voorziet ze sterren van alle dingen die ze nodig hebben. “Ik regel hostessen, image models, private jets, jachten, tafelboekingen, kamelen: van alles. Niks is mij te gek”, vertelt ze zelf. Tot Merels klantenkring behoren onder meer bekende voetballers, leden van de koninklijke familie en personalities als rapper 50 Cent.

Grand Prix van Dubai

Merel heeft dit keer een klant die graag gebruik wil maken van een mooi jacht om de Grand Prix in Abu Dhabi te kunnen volgen. Een vriend van Merel regelt het jacht, terwijl ze zelf op zoek gaat naar vijf zogenaamde imago-meiden voor op de boot.

Cosmetische chirurgie

Merel laat zien met wie ze samenwoont, wie haar (flink jongere) vriendje is en vertelt open over de cosmetische ingrepen die ze heeft laten doen. Kort geleden heeft ze een nieuwe botox-behandeling ondergaan en binnenkort gaat ze in Libanon onder het mes. Dan laat ze wat vet uit haar rug zuigen en dat deels terugplaatsen in de bovenkant van haar billen. “Een kleine touch-up. Niet te veel, niet overdreven.”

VIDEO'S | SNACKS | TV | LINDA.TV

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Esther WorthingtonEsther Worthington

Heerlijk toch om te zien. Beetje te veel van alles, maar ze is er wel eerlijk over. Als zij het zelf maar mooi vindt :)

Dirtsa RellumDirtsa Rellum

Die schaterlach....en ik was verkocht! Heerlijke Hollandse nuchterheid.Wat een maffe doos! :) Vind haar nu al leuk. Ik snap de reacties van die miepen hier dan ook écht niet!!Geen misser hoor Linda!! Maar lekker gluren bij de rijke buren.....

Marian VriesMarian Vries

Inderdaad, dat dit een podium krijgt. Onvoorstelbaar.Liever meer aandacht voor de Linda Foundation.Als eigenaar ga je zelf niet mee als image model. Een volledige misser.

Rosalie van GaalenRosalie van Gaalen

boooooorrrrrrringggg!!!!!!

Els LagerweijEls Lagerweij

Wat een decadent gedoe, waar gaat dit over? misser Linda!!!

Sanne ZwolSanne Zwol

Grand prix in Dubai?! Seriously?! Doe iig alsof jullie weten waar je t over hebt...jammer beeld van Dubai dit....!

Leontinie OLeontinie O

Mooi contrast: eerst een reclame zien van mensen die in de zorgen werken (net als ik) en dan deze meid... pfff jammer dat ze een podium krijgt.

Ginny RijversGinny Rijvers

Zouden ze jou een podium moeten geven dan? Denk je dat daar mensen naar willen kijken? Wat is er toch gebeurd met mensen in hun waarde laten?? PPFFFF

Meer LINDA.tv

Lees dit ook even

Please update your browser