de vlucht

Ontrafel 'Het Mysterie' en win een reis (incl. SEAT Ateca) naar Barcelona

Ontrafel 'Het Mysterie' en win een reis (incl. SEAT Ateca) naar Barcelona

Ben jij een heuse speurneus én volg je ‘De Vlucht’? Doe dan nu mee met ‘Het Mysterie’, een samenwerking tussen LINDA.tv en SEAT, en win een reis naar Barcelona.

| Eline van der Haar

Oké we doen er nog een schepje bovenop: als winnaar mag je een extra persoon meenemen én heb je tijdens deze weekendtrip een SEAT Ateca tot je beschikking.

Laat je (adres)gegevens achter
Meedoen is simpel: schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief van De Vlucht en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen. De eerste aanwijzing(en) vind je al her en der…

Dé mini-crimi voor mensen met een korte spanningsboog
In de LINDA.tv Original volgen we rechercheur Isabel Rodriguez (Loes Haverkort) die een oude zaak rondom moordenaar Frans Lecteur (Eric Corton) opnieuw oppakt nadat hij is ontsnapt.

Ontketen je innerlijke Sherlock
Rodriguez kan jouw hulp wel gebruiken. Want hoe kan het nou dat deze gedetineerde zomaar is ontsnapt? Aan jou de taak om alle hints te verzamelen en Het Mysterie op te lossen.

Hou alles – maar dan ook álles – goed in de gaten
Lecteur heeft namelijk flink wat steken laten vallen. Als je goed oplet, spot je in alle afleveringen hints. Maar dat is nog niet alles: ook op lindanieuws.nl/devlucht plopt de ene aanwijzing na de andere op. Zaak is dus om je ogen én oren open te houden en alle puzzelstukjes op z’n plaats te leggen.

Bekijk hier het wedstrijdreglement

SNACKS | ALLES OVER LINDA. | HET MYSTERIE | DE VLUCHT

Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Pippi van der WijstPippi van der Wijst

Dat het zo Simpel kan zijn om binnenkort in Barcelona op een zonnig terras te zitten met mijn mams… Geloof het niet??? Maar wie weet...

Shar InaShar Ina

Oh ik wil dit zo graag winnen! Kan mij er nu al op verheugen. Ik doe mee!!!

Meer de vlucht

Meest gelezen

Meer de vlucht

Lees dit ook even

Meer de vlucht

Please update your browser