de vlucht

Lees nu: de bewakers van Frans Lecteur hebben een verklaring afgelegd

Lees nu: de bewakers van Frans Lecteur hebben een verklaring afgelegd

Volg jij de spannende misdaadserie ‘De Vlucht’ al? Door goed te zoeken naar hints (online en in de serie) kun jij misschien wel ‘Het Mysterie’ oplossen.

| Nina Smit

Je kunt nu het procesverbaal (06) inzien van de bewakers die werkzaam waren tijdens de ontsnapping van Frans.

Lees ook
Ontrafel ‘Het Mysterie’ en win een reis (incl. SEAT Ateca) naar Barcelona

De verklaring
Cor de Vis (VGH02123) – hoofdagent P.I. Vucht – heeft een verklaring afgelegd over de ontsnapping van Frans Lecteur (V046289).

De ontsnapping
Hij vertelt: “Frans heeft een hyperventilatie aanval gekregen waarbij de nood-arts hem moest onderzoeken maar deze kon geen definitieve diagnose stellen. Frans is daarom doorgestuurd  naar naar het ziekenhuis, waar ik hem heen heb gebracht. Tijdens zijn behandeling in het ziekenhuis heeft hij braakneigingen gekregen waardoor hij naar het toilet is gebracht. Volgens procedure heb ik daar zijn handboeien afgedaan. Op een onbewaakt moment heeft Frans de mogelijkheid gevonden om te ontsnappen. Hij heeft mij weten te bedwelmen (met een vies goedje) en ik werd pas weer wakker toen het te laat was… Er is direct melding gemaakt van het incident.”

Procesverbaal
Hier vind je het procesverbaal nog eens, wellicht dat je er meer informatie uit kunt halen. Of kijk hier aflevering 1, aflevering 2, aflevering 3, aflevering 4 en aflevering 5 terug. Wellicht helpt dat.

Doe je mee? Ontrafel het mysterie van De Vlucht en maak kans op een stedentrip naar Barcelona. De Vlucht bestaat uit acht afleveringen van 8 minuten. Elke woensdag 20:00 uur: een nieuwe aflevering op LINDA.tv.

SEAT is trotse partner van De Vlucht.

NIEUWS | HET MYSTERIE | DE VLUCHT

Bron: Het Mysterie | Foto: Getty Images / Het Mysterie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer de vlucht

Meest gelezen

Meer de vlucht

Lees dit ook even

Meer de vlucht

Please update your browser