de vlucht

Het bewijsmateriaal is compleet met het verschijnen van déze telefoonlijst

Het bewijsmateriaal is compleet met het verschijnen van déze telefoonlijst

Het ontrafelen van ‘Het Mysterie’ nadert het einde. Met de komst van de telefoonlijst (van de afgelopen 24 uur) van Anouk is het bewijsmateriaal compleet. 

| Nina Smit

Aflevering twee van De Vlucht staat vol met aanwijzingen (15).

Lees ook
Waarom is het gras altijd groener aan de overkant?

De Vlucht
Na een zoektocht door het huis van Anouk (de dochter van de ontsnapte Frans Lecteur) komen Isabel en Ray geen stap verder in hun zoektocht. Anouk weet zeker dat haar vader onschuldig is. Om tóch niets over het hoofd te willen zien checken de twee rechercheurs naar wie Anouk de afgelopen vierentwintig uur heeft gebeld. In de aflevering hoor je dat Anouk na de ontsnapping van haar vader Frans Lecteur een aantal keer naar hetzelfde nummer heeft gebeld. Een nummer dat ze hiervoor nog nooit eerder draaide. Eindelijk een los eindje voor Isabel en Ray om verder uit te zoeken.

Telefoonlijst
Deze telefoonlijst helpt je misschien een handje met het zoeken naar het juiste nummer… Mocht je ‘m gevonden hebben, bel dan maar eens. (Psssst: echt doen hoor).

Hints gemist? Kijk de afleveringen terug
Aflevering 1, aflevering 2,  aflevering 3,  aflevering 4, aflevering 5, aflevering 6, aflevering 7 en aflevering 8 staan hier voor je op een rijtje. Geniet ervan!

SEAT is trotse partner van De Vlucht.

SNACKS | HET MYSTERIE | DE VLUCHT

Bron: Het Mysterie | Foto: Het Mysterie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer de vlucht

Meest gelezen

Meer de vlucht

Lees dit ook even

Meer de vlucht

Please update your browser