Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

De ultieme 'escape car': ontsnap aan de dagelijkse drukte in de SEAT Ateca

De ultieme 'escape car': ontsnap aan de dagelijkse drukte in de SEAT Ateca

Soms wil je éven ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Dat kan geweldig in de nieuwe SEAT Ateca, die je niet alleen letterlijk een vluchtmogelijkheid biedt, maar ook mentaal kan meevoeren in een totaal andere sfeer.

Deze prachtwagen, SEAT’s eerste SUV, beschikt namelijk over heuse sfeerverlichting, die je doorgaans enkel in luxe limousines vindt.

Lees ook
Ontrafel ‘Het Mysterie’ en win een reis (incl. SEAT Ateca) naar Barcelona

In welke mood ben je vandaag?
G
eïntegreerd in het interieur zit zogenoemde Ambient Lighting, van kleur veranderende verlichting die onder meer aan de binnenzijde van de portieren is verwerkt. In welke bui of stemming je ook bent, met dit luxe snufje dat maar liefst in acht verschillende kleuren in te stellen is, creëer je exact de ambiance waar jij je lekker bij voelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ice White als je toe bent aan een rustmoment, of Sunset Orange wanneer je op een miezerige, grijze dag even heerlijk weg wilt dromen?

Indrukwekkende bak, zeg
En da’s pas één van de waanzinnige (technische) innovaties waar de Ateca over beschikt. In de ultieme stadsauto vind je tevens een ingebouwde, draadloze telefoonlader. Leg je toestel erop en karren maar, want rijden is opladen. Verder wordt parkeren een eitje dankzij de Top View Camera en Park Assist, waarmee je 360° zicht rondom de auto hebt en automatische stuurhulp krijgt. Het panoramische schuif- en kanteldak zorgt voor meer daglicht – een héél fijne extra – en laat je optimaal genieten van elke zonnestraal.

Laten we een omweg nemen
Daarnaast is de SEAT Ateca ook aan de buitenkant een plaatje om te zien. Stoer, maar elegant. Indrukwekkend, maar zeker niet patserig. Een rit maken in dit nieuwe paradepaardje van het Spaanse automerk is een compleet nieuwe ervaring – nog nooit zat je zo ontspannen in een auto. Nieuwsgierig geworden?

Kijk hier voor meer informatie over de SEAT Ateca en informeer naar een proefrit in deze té stoere wagen.

SNACKS | ADVERTORIAL | HET MYSTERIE | DE VLUCHT

Bron: SEAT

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser