Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Borsten, Buik, Botox

Irma's vriend staat achter haar botox-keuze: 'Ik hoop wel dat het bij één keer blijft'

In de LINDA.tv-serie ‘Borsten, Buik, Botox’ volgen we Irma, Lydia en Maartje. Alledrie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een cosmetische ingreep.

| Yara Mureau

Zo denkt Irma na over botox, wil Lydia misschien een borstvergroting en overweegt Maartje een ‘mommy make over’.

Handje vol

In de derde aflevering komen de mannen van de vrouwen aan het woord. Zo is de vriend van Lydia blij met haar huidige borsten. “Aan een handje vol heb ik ook genoeg.” Hij is ook bij de operatie van Lydia aanwezig. “Ik vind het echt heel spannend.” Maar natuurlijk is hij ook benieuwd naar de nieuwe borsten van zijn vriendin. “Het wordt vast prachtig.”

Eén keer

Irma overweegt botox, zodat haar wenkbrauwen minder op haar ogen drukken. Ze heeft last van haar frons en haar vriend gaf de doorslag om het te doen. Maar wat-ie ervan vindt? “Zou je het alleen doen voor een strak Instagram-gezicht, dan zou ik er niet achter staan, maar met deze motivatie kan ik me er wel in vinden. Maar ik hoop wel dat het bij één keertje spuiten blijft.”

Benieuwd naar de reactie van Maartjes man? Kijk dan de hele video boven aan dit bericht. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv.

Stiekem ook nieuwsgierig naar alle feiten en weetjes rondom cosmetische chirurgie? Klik dan hier.

Lees ook
Maartje overweegt een mommy make over, maar is dat wel handig als ze een derde kindje wil?

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.TV | DOSSIER BBB | BORSTEN, BUIK, BOTOX

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Please update your browser