Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Borsten, Buik, Botox

'Borsten, Buik, Botox': LINDA.tv volgt drie vrouwen die een cosmetische ingreep overwegen

In de nieuwe LINDA.tv-serie ‘Borsten, Buik, Botox’ volgen we Irma, Lydia en Maartje. Alledrie hebben ze één ding gemeen: ze overwegen een ingreep aan hun lichaam.

| Yara Mureau

Zo denkt Irma na over botox, wil Lydia misschien een borstvergroting en overweegt Maartje een ‘mommy make over’.

‘Borsten, Buik, Botox’

In de eerste aflevering van de nieuwe LINDA.tv-serie stellen de drie vrouwen zich voor. Zo vertelt Irma dat ze het vervelend vindt dat haar frons “blijft staan”. Lydia overweegt een borstvergroting, omdat ze dat voor haar vrouwelijkheid en eigenwaarde erg belangrijk vindt. En als laatste volgen we Maartje, haar lichaam heeft een klap gekregen na de bevalling van haar kinderen. Daarnaast zien we hoe de vrouwen op consult gaan bij de juiste specialist van Velthuis kliniek én komen specialisten aan het woord die vertellen over de gevolgen van de ingreep.

Meer video’s…

Borsten, Buik, Botox is vanaf vandaag elke donderdag om 17.00 uur te zien op LINDA.tv. Meer video’s zien? Meld je aan bij LINDA.tv voor meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.

Stiekem ook nieuwsgierig naar alle feiten en weetjes rondom cosmetische chirurgie? Klik dan hier.

Lees ook
Dit is het verhaal van Sanne (29) in ‘Eetstoornissen: maskers af’

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.TV | DOSSIER BBB | BORSTEN, BUIK, BOTOX

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser