Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Boeren Kiek'n met Jos en Dycke

Jos en Dycke over Michelle uit 'Boer zoekt Vrouw': 'Ze wordt steeds meer zichzelf'

Jos en Dycke kijken wekelijks ‘Boer zoekt Vrouw’ voor LINDA.tv en deden zelf in 2009 mee. Vandaag hebben ze het over Michelle, die volgens Dycke erg ontspannen is.

| Yara Mureau

Jos denkt te weten voor wie de boerin gaat kiezen.

Wie gaat het worden?

Michelle heeft nog twee boeren op visite: Ruud en Maarten. En hoewel Jos er zeker van is dat de ene boer gekozen wordt, denkt Dycke precies het tegenovergestelde. Waar ze het wel over eens zijn, is dat Michelle “een waanzinnig mooi bedrijf heeft”. Jos wil dan ook dat ze er meer van laat zien. “Dat vinden wij als boeren natuurlijk geweldig.”

Steffi’s verjaardag

Gisteren werd bij Steffi haar verjaardag gevierd. Ze dacht er onderuit te komen, maar dat ging mooi niet door. “Het was leuk dat de mannen de vrienden van Steffi leerden kennen.” Daar kan Steffi volgens de kenners gebruik van maken. “Je zoekt bevestiging en daar kunnen zij bij helpen.” Wie het voor Steffi wordt? “Harrold steelt nog steeds de show, maar ik weet niet of hij die spanning aankan. De sjoem mis ik nog wel, Dycke”, vindt Jos. We kunnen weer niet wachten tot volgende week.

Lees ook
Jos en Dycke over een ‘Boer Zoekt Vrouw’-aflevering vol emoties: ‘Dat verdriet raakt me’

VIDEO'S | NIEUWS | TV | LINDA.TV | BOEREN KIEK'N MET JOS EN DYCKE

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser