Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bobbi gaat dieper

Bobbi en Mark vierden kerst dit jaar heel anders en raden het iedereen aan

De kerst van Bobbi en Mark zag er dit jaar heel anders uit. In plaats van twee dagen volle bak in het kerstfeest te duiken, deden ze het iets rustiger aan. En met succes.

| Marloes van Wijnen

In een nieuwe vlog vertellen ze hoe hun kerst er dit jaar uitzag en waarom ze deze manier iedereen aanraden.

De kerst van Bobbi en Mark

“We deden dit jaar alles op één dag”, zo vertelt het duo. Bobbi geeft toe dat ze dat eerst niet zo’n goed idee vond, omdat ze het vermoeden had dat ze tweede kerstdag dan de hele dag gestrekt zou liggen. “Dat is dan ook niet zo gezellig.” Maar uiteindelijk ging ze toch overstag. Vroeg uit de veren, op tijd naar Groningen (naar de ouders van Mark) en met gierende banden weer terug naar huis, om daar nog meer familie te zien. “We hebben een onwijs leuke kerst gehad met allebei de families.”

Lees ook
Het was een pittige week voor Bobbi Eden en man Mark: ‘Een met een lach en een traan’

Druk, nieuw jaar

Ook blikt het stel alvast vooruit op het nieuwe jaar. “Ik kan jou vertellen: dit jaar wordt voor jou zo ongelooflijk druk”, aldus Mark tegen Bobbi. Benieuwd wat Bobbi allemaal te wachten staat in 2019? Bekijk dan de video boven dit artikel.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | KERSTMIS | BOBBI GAAT DIEPER

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser