Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bobbi gaat dieper

'Bobbi gaat dieper' is terug en start met een update: 'Ik ben verliefd op mijn kind'

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Bobbi gaat dieper’ geven Mark en Bobbi een update: wat hebben we allemaal gemist? En hoe gaat het met de kleine – maar inmiddels een stuk grotere – Brandon?

| Verena Verhoeven

Kijk de nieuwe aflevering van Bobbi gaat dieper nu op LINDA.tv.

Lees ook
Bobbi gaat op pad met één missie: alles over je vagina bespreekbaar maken

Brandon

Bobbi, Mark en Brandon hebben genoten van hun vakantie, maar zijn ook blij om weer terug te zijn met hun vlogs. “Het voelde een beetje alsof ik mijn rechterarm even kwijt was”, omschrijft Bobbi. Er is dan ook genoeg te vertellen. Zoals over zoontje Brandon die de afgelopen maanden nogal is veranderd. Die tijd halen we zo weer in door middel van een Brandon-compilatie. “Echt bizar om te zien”, volgens Mark. Bobbi wordt er weer helemaal blij van als ze er naar kijkt: “Ik denk dat ik verliefd ben op mijn eigen kind.”

Geheimzinnig

Naast ‘groeien’ en ‘niksen’ hebben de drie nog veel meer gedaan waar ze in deze eerste aflevering over praten. “Gaan we weer heel geheimzinnig doen of mag ik het vertellen?, vraagt Bobbi voor de zekerheid aan Mark. Maar als ze toestemming krijgt is ze niet meer te stoppen.

VIDEO'S | NIEUWS | BEKEND | LINDA.TV | BOBBI GAAT DIEPER

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser