Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bobbi gaat dieper

Bobbi gaat dieper: 'Niet afhaken, maar allemaal aanhaken'

Bobbi Eden heeft een drukke week achter de rug. Zo ging ze haar neef aanmoedigen, die in het Nederlands handbalteam speelt en was ze op een diner van Bruna, om haar boek te promoten. En hubby Mark maakte op zijn zachtst gezegd een onhandige blunder.

| Tim van Rodijnen

Als klapper op de vuurpijl opende Bobbi ook nog een winkel in Delft. We zien het allemaal in een nieuwe aflevering van Bobbi Gaat Dieper.

Haken @ home

Tijdens het Bruna-diner mocht Bobbi vertellen over haar boek ‘Haken @ home met Bobbi Eden’. Aan het begin van haar toespraak moest ze het publiek nog even streng doch vriendelijk vragen stil te zijn. Haar man Mark is trots: “Goed gedaan, man! Maar ik weet dat ik dat aan jou kan overlaten. Jij bent niet te beroerd om te zeggen dat iemand z’n kop moet houden als-ie door je heen lult.”

‘Waar is Dickie?’

Tot haar schrik hoorde Bobbi haar man nog een ietwat onhandige vraag stellen aan het personeel van Bruna. “Is Dickie er ook?”, vroeg hij. Wat hij even vergat, was het feit dat Dick Bruna in februari vorig jaar is overleden. “Ik keek hem aan met een blik van: serieus, dude, echt?”. Mark kon er niks aan doen, zegt hij. “Ik had het eerlijk waar gewoon hélemaal gemist.”

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | BOBBI GAAT DIEPER

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser