Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bobbi gaat dieper

Brandon is jarig en dus is het feest: ‘Een pyjamadag met allemaal cadeautjes’

De leden van huize Laurenz-Eden hebben een topweek achter de rug met hoogtepunt na hoogtepunt. Bobbi nam stiekem een kijkje op een tv-set én zat in de radioshow van Tineke de Nooij.

| Erik van Dam

Maar het leukste van alles was natuurlijk de tweede verjaardag van Brandon.

Naar binnen geslopen

Nieuwsgierig als ze is, liep Bobbi deze week stiekem naar binnen op de tv-set van Screentest, de talentenjacht van RTL. Mark was het er niet mee eens: “We waren een ander tv-programma aan het doen, waarover later meer. Maar ik vond het echt asociaal wat je daar deed.” Toch kan Bobbi daar niet zo mee zitten. Ze heeft toch maar mooi haar loopje van de sterrentrap kunnen oefenen. “Ik heb het gedaan omdat je soms spannende dingen in je leven moet doen.”

In de gloooooria

De tweede verjaardag van zoontje Brandon was natuurlijk een mooi feestje waard. Bobbi en Mark hadden er makkelijk voor kunnen kiezen een groot themafeest te organiseren. Er zaten voldoende aanbiedingen in de mail. “Maar wij hebben besloten dat niet te doen. En waarom niet? Omdat hij twee jaar is. En voor Brandon is het belangrijk als de opa’s en oma’s er zijn, de tantes, de neefjes en nichtjes… en that’s it.”

Microfoon

Mark kijkt ook met plezier terug op Brandons grote dag, die in twee delen werd gevierd. Eentje met familie en eentje met alleen het eigen gezin: iedereen lekker in pyjama en de hele dag cadeautjes. Met als kers op de taart het cadeau voor Brandon: een echte microfoon. De kleine man is er dolgelukkig mee. “We mogen de microfoon niet eens aanraken. Hij wil ‘m alleen zelf meedragen.”

VIDEO'S | SNACKS | BEKEND | LINDA.TV | BOBBI GAAT DIEPER

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bibian CosijnBibian Cosijn

Wat ben je toch lekker nuchter! Een thema feest voor een 2-jarige! Hou hem maar lekker met zn pootjes op de grond hoor! Love you Bobbi

alle afleveringen

Please update your browser