Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

bobbi gaat dieper

Bobbi reist het land door: ‘Er staat een rij, Meppel loopt uit!’

Bobbi en Mark waren deze week bij de lancering van de gloedjenieuwe LINDA.man. Dat op zich is al reden voor een feestje, maar extra mooi is natuurlijk dat Mark er zélf in staat.

| Erik van Dam

En trots dat hij is! “Ik vind het helemaal te gek, man.”

Kerst

Ook oriënteren de twee zich alvast op Kerst, de mooiste tijd van het jaar. Althans, voor Mark. Uiteraard ging de tweejarige Brandon mee, maar daardoor was er wel weer wat minder tijd om de gewenste aankopen te doen. Want een piano voorbijlopen, kan de kleine Brandon niet. “Als er muziek is, dan is er weinig te shoppen”, heeft Mark weer geleerd. En Bobbi zag dit keer zelfs een buiging. “Hij heeft gevoel voor drama.”

Dialect

Verder zijn Bobbi en Mark lekker op reis in eigen land. Ze doen het oosten van het land aan voor een signeersessie rond Bobbi’s nieuwste boek en komen zo op de mooiste plekken: Meppel, Hengelo en Winterswijk. En met het dialect in die regio van het land zit het wel goed, zo horen we. Evenals het keurige Duits van zowel Mark als Bobbi. “Hallo, ich bin Bobbi Eden und ich bin deine Begleiterin für die Haklenbüche!”. Niks meer aan doen. Ja, behalve kijken dus.

Lees ook
Bobbi’s boek staat in de bestsellerlijst: ‘En hij is nog maar nét uit’

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.TV | BOBBI GAAT DIEPER

Bron: LINDA.tv | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser