beauty voor meisjes van 40+

9 x beautyfavorieten van LINDA.tv's Esther van Maanen

Make-up artist Esther van Maanen maakt voor LINDA.tv de serie ‘Beauty voor meisjes van 40+’. We vroegen haar naar haar negen beautyfavorieten.

| Lisa Koetsenruijter

Van boek tot mascara: dit is waar Esther niet zonder kan.

Lees ook
Nieuw op LINDA.tv: Xander en Sophie de Buisonjé krijgen een meisje. Wij volgen ze

Verzorgingsproduct?
“De Magic Cream van Charlotte Tilbury. Geeft een heel mooi glansje en SPF.”

Make-upproduct?
“Wimpers, wimpers, wimpers. Daar ben ik aan verslaafd. Ik gebruik bijna altijd van die losse stukjes, daar krijg je een open, frisse oogopslag van. Qua mascara: de zwarte van Ellis Faas of de Long Lash-mascara van Laura Mercier. Zelf gebruik ik ook een wimperserum voor langere wimpers: Long Lashes Forever.”

Merk?
“Ik ben ambassadeur van Ellis Faas. Maar Mac en Charlotte Tilbury zijn ook fantastisch.”

Ster?
“De eyeliner van Adele is geweldig, altijd goed en sexy. En Charlotte Tilbury is natuurlijk make-up artist, maar ziet er zelf ook altijd uit als een filmster, zelfs als ze aan het werk is. Dat zie ik bijna nooit onder collega’s. Al was dat natuurlijk wel de inspiratie voor haar eigen make-up lijn: filmsterren uit vervlogen tijden.”

Instagramaccount?
“Natuurlijk Pat McGrath. Maar nog meer Ry Burke. Technisch is hij helemaal het einde. Zijn account is alleen privé.”

Beste investering?
“De Skin Veil-foundation van Ellis Faas. Legt een transparante sluier over je gezicht. Heel natuurlijk. Hij laat mijn sproetjes gewoon mijn sproetjes. Een mooie look begint bij de basis.”

Gereedschap?
“Mijn eigen kwasten en sponsjes. Gemaakt van diervriendelijk haar. De babygeitjes worden bijvoorbeeld gewoon geschoren.”

Boek?
“Dior: The Art of Color.”

Eten voor een mooie huid?
“Gewoon, good old water. Veel drinken dus.”

Beautytruc?
“Met een lichte kleur foundation kun je al wat highlights aanbrengen en de natuurlijke lichtpunten op je gezicht accentueren. Contour de kaaklijn licht om hamsterwangetjes een beetje strak te trekken. Wel even goed oefenen, om donkere strepen te voorkomen. In plaats van contouren kun je ook prima aan strobing doen: accentueer de natuurlijke lichtval op je gezicht door een zacht glanzende hightlight aan te brengen.”

Elke maandag verschijnt er een aflevering van Esthers Beauty voor Meisjes van 40+ op LINDA.tv. Je kunt Esther ook volgen op Instagram: @esthervanmaanen.

BEAUTY | LIFESTYLE | LINDA.TV | BEAUTY VOOR MEISJES VAN 40+

Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer beauty voor meisjes van 40+

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser