backstagevideo

Lil' Kleine over verloofde Jaimie Vaes: 'Toen ik vijftien was, zei ik al dat ik ooit met haar zou trouwen'

Lil’ Kleine (23) en zijn geliefde Jaimie Vaes (29) vertellen alles over hun liefde in de nieuwe LINDA.meiden.

| Savannah Borst

Lil’ Kleine (echte naam Jorik Scholten) zei ooit dat de liefde heel privé is voor hem, maar met LINDA. sprak hij wél openhartig over zijn relatie met Jaimie.

Grote liefde van Lil’ Kleine

Het stel leerde elkaar kennen toen Jorik vijftien was en Jaimie twintig. Zij deed zijn styling en ze werden dikke maatjes. Ze zochten elkaar steeds vaker op en de vonk sloeg over. Kleine: “Toen ik vijftien was, zei ik al dat ik ooit met haar zou trouwen. Ik zweer het. De aanhouder wint.” Hij hield zich aan zijn voornemen: recent vroeg Lil’Kleine Jaimie ten huwelijk.

Sloddervos in huis

Ze wonen momenteel samen en proberen zoveel mogelijk tijd voor elkaar te maken, ondanks hun drukke agenda’s. Jaimie vertelt over hoe het samenwonen met Jorik: “Hij laat overal spullen achter. Joggingbroekje, onderbroek, sokken, schoenen. Hij is hygiënisch, maar rommelig.”

Godsgeschenk

Je zou misschien een leven vol sex, drugs en rock-‘n-roll verwachten, maar daar is niets van waar voor het stel. Lil’ Kleine over zijn vriendin: “Ik kan niet alleen zijn. Jaimie is een godsgeschenk. Wie ik nu ben, en hoe ik in het leven sta, dat komt voor een groot deel door haar.” Jaimie bevestigt dat: “Hij is echt gegroeid als man. Naarmate hij ouder wordt en stappen gaat maken, zal het beeld dat mensen van hem hebben ook veranderen.”

Ongezouten mening

Social media zijn voor Jorik heel belangrijk: “Het heeft mijn leven deels gemaakt, maar ik ben wel meer dan dat.” Soms is het voor hem even klaar met alle drukte en probeert het stel hun telefoons uit te zetten thuis. “Even helemaal niks. Ons huis is ons safety-bunkertje. We houden van gezelligheid, van uitgaan, feestjes. Maar we hebben ook veel momenten samen”, voegt Jaimie toe. In het begin vond ze het lastig dat hun leven zo in de spotlights staat: “De ongezouten, kwetsende meningen die mensen onder onze posts zetten… daar had ik in het begin moeite mee.”

De nieuwe LINDA.meiden ‘Money, Money, Money’ ligt vanaf dinsdag 4 september in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dat kan hier.

Lees ook
Lil’ Kleine vraagt vriendin Jaimie ten huwelijk en deelt beelden aanzoek op Instagram

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.MEIDEN | TV | BEKEND | LINDA.TV | BACKSTAGEVIDEO | BACKSTAGEVIDEO

Bron: LINDA.meiden 23 | Foto: LINDA.meiden 23 / Marc de Groot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

alle afleveringen

Please update your browser