Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

2 Jurken, 1 Bruid

Tranen na het zien van Marloes’ jurk: ‘We wisten dat-ie zo moest zijn’

Het moment is daar: Marloes (38) moet een keuze maken tussen twee jurken die ze kan dragen bij haar bruiloft in de zomer. De twee ontwerpers zijn blij met hun eigen jurk, maar wat vindt Marloes?

| Yara Mureau

De bruid: “Het zijn twee totaal verschillende jurken, maar allebei prachtig.”

Lees ook
Hoe Marloes (38) haar droomhuwelijk ziet? ‘Ik wil per paard naar het altaar’

Keuze
En dus heeft ze geen idee welke jurk ze moet kiezen. “Ik vind het zó moeilijk.” Uiteindelijk weet Marloes (met moeite) te bedenken welke het wordt. “Er is niets aan die andere jurk waarvan ik denk: dat vind ik minder mooi.” De reactie van haar vriendinnen en familie bevestigt haar keus. “We wisten dat-ie zo moest zijn”, zegt haar emotionele vriendin.

Bieden maar
We zien vandaag op welke jurk de keuze van Marloes is gevallen. Ben jij verliefd op de jurk die het níet heeft gehaald? Lucky youOp die jurk kun je bieden voor LINDA.foundation.

Meer video’s? Meld je aan bij LINDA.tv voor meer video’s en originele LINDA.tv-programma’s.
Bekijk hier de aflevering waarin Marloes zichzelf voorstelt:

VIDEO'S | SNACKS | TV | LINDA.TV | 2 JURKEN, 1 BRUID

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Marlies PlateMarlies Plate

Staat mooi hoor. Waar ik alleen erg benieuwd naar ben is waar de zwarte kanten jurk van de ontwerpster vandaan komt. Iemand enig idee?

Laura Van RooijLaura Van Rooij

Dank je Marlies, de kanten jurk is ook een ontwerp. Dus helaas niet in de winkel te koop. Maar kan wel op maat gemaakt worden :-)

alle afleveringen

Please update your browser