Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

2 Jurken, 1 Bruid

Hoe Marloes (38) haar droomhuwelijk ziet? ‘Ik wil per paard naar het altaar’

In het LINDA.tv-programma ‘2 Jurken, 1 Bruid’ ontwerpen twee designers de droomjurk voor aanstaande bruid Marloes. En natuurlijk heeft ook deze bruid bepaalde wensen.

| Yara Mureau

Zo weet ze precies welke jurken ze níet wil.

Lees ook
Aanstaande bruid Rafke kiest de ‘perfecte jurk’ en haar familie is sprakeloos

Geen kasteel
Marloes trouwt deze zomer met haar grote liefde. Aan de designers vertelt ze over haar droomhuwelijk. Geen kasteel, maar een bruiloft op het strand. En wat ze écht niet wil? Een hoepeljurk. De bruid rijdt voor haar werk op een politiepaard, dus ze verwacht dat haar collega’s haar op een paard naar het altaar brengen.

LINDA.foundation
Vrijdag komt de tweede aflevering online en zie je met welke jurk Marloes naar huis gaat.

Je kunt nu meebieden op een designer bruidsjurk uit LINDA.tv’s 2 Jurken, 1 Bruid. Dat betekent een jurk voor een prikkie: je kunt al een bod doen vanaf € 500. En daarmee steun je meteen de LINDA.foundation.

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | SNACKS | TV | LINDA.TV | 2 JURKEN, 1 BRUID

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anouk MeerbeekAnouk Meerbeek

Wat een goed concept deze serie! Erg leuk om naar te kijken en goed dat de jurk die niet gekozen is toch een mooie bestemming krijgt, en ook nog eens gekoppeld aan een goed doel. Thumbs up Linda.tv!

alle afleveringen

Please update your browser