Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.GEEFT KORTING

Deze barbecue met €100 korting is perfect om je vader (of jezelf) cadeau te doen

Deze barbecue met €100 korting is perfect om je vader (of jezelf) cadeau te doen

Al een cadeau voor Vaderdag op de kop getikt? Nee? dan hebben we een hele fijne aanbieding voor je. Met deze barbecue maak je hem vást heel blij.

Ook leuk voor jezelf natuurlijk. We kunnen de speklappen (of de vegetarische variant natuurlijk) al ruiken.

Lees ook
Word je warm van: 11 x zomerse producten met héél veel korting

Keukenprins(es)

Chef-barbecue word je gegarandeerd met The Bastard Small bbq. Hier hoef je geen keukenprins(es) voor te zijn. Deze barbecue blijft lang op temperatuur dankzij de dikke wand, binnenpot en gesloten deksel. Daar is weinig ingewikkelds aan. Niet zo’n zin in een speklap? Je kunt ‘m ook gebruiken als pizzaoven, rookoven of slowcooker.

Grillen maar

De barbecue heeft een handig formaat en neemt weinig ruimte in op je terras. Hij past zélfs op een balkon. Kun je niet wachten om je kookkwaliteiten, of die van je vader, uit te proberen? LINDA.GEEFTKORTING heeft en hele fijne aanbieding voor je. The Bastard Small is hier verkrijgbaar van €299,95 voor €199,5 en je krijgt je buitenkeuken ook nog eens gratis thuisbezorgd. De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.GEEFTKORTING | Foto: LINDA.GEEFTKORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.GEEFT KORTING

Lees dit ook even

Please update your browser