Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.GEEFT KORTING

Bibber jezelf in drie ijskoude minuten scherp en vitaal met de rittenkaart van Freezlab

Bibber jezelf in drie ijskoude minuten scherp en vitaal met de rittenkaart van Freezlab

Koukleumen, opgelet: hier kun je korting winnen op een bezoek aan de Whole Body Cabine van Freezlab, waar je je lichaam een complete reset geeft bij een wel héél lage temperatuur.

| Amber Engelbracht

Daar is nu buiten rondrennen in je bikini níets bij.

Freezlab 5 rittenkaart

LINDA. geeft korting op een rittenkaart (t.w.v. €110) van vijf bezoeken aan het Freezlab in Amsterdam weg. Bij elke rit wordt je lichaam blootgesteld aan extreme kou, ook wel cryotherapie. Met de thermometer op -110 graden Celsius wordt je lichaam in enkele minuten afgekoeld, waardoor het immuunsysteem en de bloedsomloop worden gestimuleerd. Hierdoor voel je je vitaler, sterker en vrolijker dan ooit. Dat noemen we nou eens koud, maar krachtig.

freezlab-whole-body-cryotherapie

Whole Body Cryotherapie

Drie jaar geleden maakte Wai Keung Man kennis met cryotherapie en hij was meteen verkocht. Om zijn gezondheid te blijven optimaliseren, wilde hij de therapie óók naar Nederland brengen. Samen met zijn vriend Bastiaan Swager besloten ze de koudetherapie te introduceren in Nederland. En met succes: de Whole Body Cryotherapie is razend populair. Check de lijst met contra-indicaties op de website van Freezlab om te kijken of je de cabine in mag.

Winnen

Wil jij deze rittenkaart van Freezlab winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten waarom jíj moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Naast dit fijne product vind je op LINDA. geeft korting nog veel meer goeie aanbiedingen voor de feestdagen.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Femke van der LaanFemke van der Laan

Ben heel benieuwd naar deze behandeling en hoe je dit als koukleum ervaart

evelien teunisseevelien teunisse

Al veel over gehoorde gelezen en ik zou dit dolgraag willen ervaren. Na een pittig jaar wil ik mijn lichaam em geest een boost geven

Connie De SmitConnie De Smit

Moet er eerlijk gezegd niet aan denken

Nicoline SlNicoline Sl

Oeh dat klinkt koud en spannend, maar een vitaler en vrolijker gevoel vind ik wel heel fijn klinken om daarmee te ervaren :). Ik duim voor zo’n bibberende rittenkaart.

Marjan van den HeuvelMarjan van den Heuvel

hahaha ik ben benieuwd! Super kou kleum maar ben wel heel erg nieuwsgierig en altijd in voor een uitdaging. Daarnaast wil ik best de griep een jaartje overslaan dus als dit helpt wil ik het proberen :D

J HendrikxJ Hendrikx

Benieuwd of het echt zo ‘verfrissend’ is!

Bo WBo W

ik ben hekel benieuwd naar de effecten hiervan!

M RoosM Roos

Als je er vrolijk van wordt, dan durf ik het wel....

Yvette Olde MonnikhofYvette Olde Monnikhof

December is voor mij altijd een grieperige maand. Altijd ziek, verkouden ,hoesten, wat ik ook doe. Ik wil dit heel graag testen om te kijken of me dit een enorme boost geeft!

evelien postevelien post

Ik heb het nog nooit geprobeerd maar ben heeeeel benieuwd

Meer LINDA.GEEFT KORTING

Lees dit ook even

Please update your browser