Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.GEEFT KORTING

Lekker strak én handig, deze pedaalemmer van Brabantia (en jij kunt 'm winnen)

Lekker strak én handig, deze pedaalemmer van Brabantia (en jij kunt 'm winnen)

Afvalemmer Bo van Brabantia kun je met een gerust hart een prominente plek in de keuken geven. Hij is ruimtebesparend én perfect om je afval in te scheiden. Win-win dus.

| Amber Engelbracht

Je kunt ‘m hier winnen óf korting krijgen.

Afvalemmer Bo van Brabantia

LINDA. geeft korting op een mineral concrete grey afvalemmer Bo van Brabantia (t.w.v. € 199). Om even precies te zijn: Bo is 54 cm breed, 68 hoog, 31,5 diep en biedt maar liefst 34 liter ruimte aan inhoud aan. Met de twee handig uitneembare binnenemmers is afvalscheiden geen uitdaging meer. De antislippootjes houden de afvalbak niet alleen op zijn plaats, ze beschermen ook nog eens de vloer. En dankzij de soft closure-techniek heb je geen knallende deksels meer. Je kunt het prachtige design hier winnen óf bestellen voor €149,00 via LINDA. geeft korting.

brabantia winactie prullenbak, afvalemmer

Duurzaamheid

Brabantia is in 1919 opgericht in het Nederlandse Aalst door een familie van vijftien personen. Het merk richtte zich toen al op duurzaamheid en prachtige ontwerpen. Gericht met hart voor het product en aandacht voor de invloed ervan op mens en planeet creëert Brabantia bijzondere producten. En die zijn óók nog eens prettig in gebruik.

Winnen

Wil jij deze afvalemmer van Brabantia winnen? Dat kan. Laat in een reactie onderaan deze winactie weten wáárom jij moet winnen. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

Wie houdt er nou niet van toffe prijzen winnen? Schrijf je nú in voor onze WINWINWIN-nieuwsbrief en krijg tweewekelijks alle winacties in je mailbox.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: Brabantia

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Angelique RethansAngelique Rethans

Kijk dit isnu eens een leuk design. Past wel in mijn keukenruimte hoor.

Renate BerkhoutRenate Berkhout

Afval scheiden is in ons huis nog niet echt het geval, omdat het wel heel belangrijk is zou deze prijs wel heel goed zijn. Doen we ook mee wat moet. En hij is nog gaaf ook voor een prullebak.

Saskia WedickSaskia Wedick

Zo wordt afval scheiden nog leuk ook! Er staan nu verschillen de bakken in de hoek.... Deze "Bo"is toch heel wat prettiger om naar te kijken!

Berit OckelsBerit Ockels

Pareltje

Anne BosmanAnne Bosman

Super mooi ons nieuwe huis!

Marjan van den HeuvelMarjan van den Heuvel

Door de jaren heen ben ik steeds meer afval gaan splitten. Inmiddels heb ik een verzameling van diverse prullenbakken in de keuken. Dit allegaartje is een doorn in het oog maar alles in 1x vervangen voor stijlvolenl exemplaren is erg duur. Deze prullenbak past perfect bij mijn laatste aanwinst dus het zou een super goede start zijn om het lelijkste hoekje om te toveren tot iets moois!

Annette WiggenAnnette Wiggen

Woon nu al eventjes op mijzelf.na een scheiding en bouw al aardig aan een nieuwe inboedel. Echter na 2 jaar nog steeds een open prullenbak als kliko. Vind het nog steeds zonde en een hoop geld. Winnen zou te gek zijn.

willemijn zwart-smeetswillemijn zwart-smeets

Jaaaa! Deze! Oh zó mooi voor al ons vies! Ik loop al zes jaar voor ieder prulletje naar buiten waar de kliko staat. Elke keer als ik een afvalbak wil kopen keurt mijn stijlgevoelige echtgenoot die krengen af. En hij wil scheiden. Nee! Niet van mij, maar ons afval. Gelijk heeft hij. Maar deze is bijna een museumstuk. Welkom mooierd, we zullen goed voor je zorgen!

Evelien van den HeuvelEvelien van den Heuvel

Afgelopen maand ben ik verhuisd en ik heb nog steeds geen afvalemmer. Ik heb namelijk nog geen goede gevonden die handig is voor het scheiden van afval. Deze is perfect! Nu hangt er heel ongezellig een vuilniszak aan het keukenkastje dus deze afvalemmer zou heel erg van pas komen!

Femke van der LaanFemke van der Laan

Omdat afval scheiden steeds belangrijker wordt en deze afvalemmer maakt dat makkelijk (en stijlvol)

Meer LINDA.GEEFT KORTING

Lees dit ook even

Please update your browser