LINDA.GEEFT KORTING

Met dit Biodermal Zomerpakket kan je huid alle zonnestralen aan

Met dit Biodermal Zomerpakket kan je huid alle zonnestralen aan

Onze huid heeft heel veel liefde nodig, vooral in de zomer. Die zonnestralen voelen misschien wel lekker op de huid, maar verbranden is zeker geen pretje.

| Anneloes Schohaus

En omdat wij iedere huid de beste toeverzorging wensen, geven we een heerlijk verwenpakket weg.

Lees ook
Deze alles-in-één bbq past in iedere tuin en jij kunt ‘m winnen

Zomerpakket

Met het Biodermal Zomerpakket (t.w.v. €94,95) ben je in één keer klaar voor de zomer. Alles wat je nodig hebt op het gebied van huidverzorging én bescherming voor lichaam en gezicht zit erin. Veel meer heb je op vakantie dus niet nodig. Het pakket bestaat uit een hydraterende dag- en nachtcrème plus een reinigingsmousse die samen zorgen voor een zachte en stralende huid. En dan zijn we nog niet klaar. Met de zonnecrème SPF 50, zonnespray SPF 30 en de heerlijk verkoelende after sun gel-crème ben je helemaal beschermd.

Biodermal

Biodermal is een Nederlands merk dat ruim veertig jaar bezig is met het ontwikkelen en verbeteren van huidverzorgingsproducten. Ze geloven erin dat elke huid haar eigen kracht heeft en au naturel het mooiste is. Iedere huid heeft haar eigen specifieke behoeften en daarom heeft Biodermal voor elke huid speciale verzorging afgestemd. Met soms iets extra’s om de huid te herstellen en te laten genieten.

Winnen

Wil jij dit superfijne Biodermal Zomerpakket winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar. Niet gewonnen? Als je snel bent kun je hier het pakket nog bestellen met ruim 50 procent korting. En dan bezorgen we het gratis bij je thuis.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op nog meer fijne producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.geeftkorting | Foto: LINDA.geeftkorting

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Francien KramerFrancien Kramer

Ik gebruik de gezichtsartikelen van Biodermal en ben ik echt heel tevreden over, zou graag ook de zon producten willen proberen.

Cristina VenturaCristina Ventura

Dit zomerpakket verdien ik, omdat ik het waard ben!

amanda geersamanda geers

Heeerlijk! Deze witkop kan wel een kleurtje gebruiken.

Chantal WittemanChantal Witteman

Ik heet witteman, maar ik ben ook echt een witte vrouw... ik heb sproeten en veel moedervlekken. De combinatie voor een verbrandende huid! Zelf in de lunchpauze op werk kleur ik al rood! Ik zou graag goede producten hebben om mij te beschermen tegen de zon, zodat ik gewoon lekker naar het strand kan en buiten kan lunchen zonder te veranderen in rodeman... ehum vrouw!

jeanieke klaverenjeanieke klaveren

wow zoveel zon het houd maar niet op ik ga zeker een kansje wagen want pff ben gewoon door mijn voorraad heen met die kids van me hahaha

Hennie LoosmanHennie Loosman

Wat heerlijk, ik woon aan het strand en ik slijt me toch een partij zonnebrand..Elke zonnestraal is voor mij, na mijn baan van 9 tot 5. Dat dan weer wel..

Jacqueline van TeeffelenJacqueline van Teeffelen

De zomerse temperaturen maken van het smeren een dagelijks werkje en met Biodermal weet je dat je goed beschermd bent, wie wilt dat nou niet? Nou ik wel ;-)

Silke de GrootSilke de Groot

Op een gezonde en verantwoorde manier bakken in de zon, zo belangrijk! I love Biodermal!

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

Ook mijn donkere huis moet beschermd worden. Zelfs in Nederland. Graag win ik dit pakket en kan mijn huid goed de zomer door komen

Laura TunkLaura Tunk

Ja, graag! Als ik straks 6 weken door Afrika trek heb ik een flinke factor nodig met mijn blonde haar en bleke huid.

Meer LINDA.GEEFT KORTING

Lees dit ook even

Please update your browser