Advertorial

Met deze topaanbieding kun je hemels genieten in één van de City Hotels in Utrecht

Met deze topaanbieding kun je hemels genieten in één van de City Hotels in Utrecht

Na een dag shoppen en (iets te veel) wijn drinken in Utrecht wil je eigenlijk niet meer naar huis. Het leuke is: dat hoeft ook niet. 

| Anneloes Schohaus

Je kunt ook gewoon blijven slapen in één van de fijne boetiekhotels van City Hotels. Klinkt veel beter, niet?

Lees ook
Dankzij deze topaanbiedingen begin je zo een ijssalon aan huis

Oer-Utrechtste locatie

Middenin het centrum van Utrecht bevinden zich de hotels van City Hotels, stuk voor stuk uniek. In de monumentale panden vind je design hotelkamers, maar ook volledig uitgeruste appartementen. City Hotels Utrecht vertelt je graag over de rijke historie van de stad en zorgt ervoor dat jij je even een échte Utrechter voelt.

Vier hotels

Het mooie is: City Hotels bevindt zich op vier locaties in Utrecht, dus voor elk wat wils. Voor een huiselijke sfeer en een comfortabel verblijf ga je naar het Malie Hotel, slecht vijf minuten van het centrum vandaan. Hou je juist van de stadsdrukte? Kies dan voor het Eye Hotel vlakbij de Voorstraat, of voor het Mother Goose hotel aan de Ganzenmarkt. Voor drankjes vlakbij de grachten van de stad, is het Court Hotel perfect.

Flesje prosecco erbij

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan heb je geluk, want LINDA.geeftkorting heeft een hele fijne aanbieding voor je. Je kan nu samen met een vriend of vriendin (of je moeder, zus, of oma) overnachten in één van deze superluxe hotels met maar liefst 25% korting op de rekening. Krijg je er ook nog eens een flesje prosecco bij. Da’s pas (Utr)echt genieten.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op nog meer fijne producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA.geeftkorting | Foto: LINDA.geeftkorting

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.GEEFT KORTING

Lees dit ook even

Please update your browser