Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Prachtig: Miss Beauty of the Netherlands haalt € 50.000 op voor LINDA.foundation

Prachtig: Miss Beauty of the Netherlands haalt € 50.000 op voor LINDA.foundation

Miss Beauty of the Netherlands koos begin dit jaar voor LINDA.foundation als hun ‘persoonlijke’ goede doel. Het streefbedrag voor het einde van de maand: € 50.000.

| Eline van der Haar

Maar hé: dat bedrag is nu al behaald.

Prachtige woorden van de voorzitter

Milou Verhoeks, president van Miss Beauty of the Netherlands: “Ik ben heel erg trots dat wij met alle Missen nu al meer dan €50.000 hebben opgehaald voor de LINDA.foundation. Het geeft mij een megatrots gevoel en een glimlach van oor tot oor. Ook het enthousiasme waarmee alle missen dit hebben aangepakt, de ontelbare ludieke acties die zij hebben uitgevoerd en hoe zij zich als een groot team hebben ingezet, raakt me.

Genoeg ludieke acties

En ludieke acties waren er zeker. Onder de noemer: ‘Smeren voor LINDA.foundation’ liepen afgelopen zondag de Missen het strand van Rockanje op om mensen in te smeren voor het goede doel. “Deze actie heeft ook weer een mooie donatie opgeleverd én de bezoekers bleven beschermd tegen de brandende zon.”

Wie krijgt de kroon?

Op 31 augustus zal de finale plaatsvinden van Miss Beauty of the Netherlands en dan weten we eindelijk wie van de 36 meiden zichzelf ‘Miss Beauty of the Netherlands’, ‘Miss Teen of the Netherlands’ en ‘Miss Intercontinental’ mag noemen.

Lees ook
Deze mensen rennen de Dam tot Damloop voor de LINDA.foundation (en jij kan ze steunen)

SNACKS

Bron: LINDA.foundation | Foto: LINDA.foundation

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Lees dit ook even

Please update your browser