Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

LINDA.153 Obese

Nieuwe LINDA. 153 'OBESE' ligt nú in de winkel

Nieuwe LINDA. 153 'OBESE' ligt nú in de winkel

LINDA. 153 ‘OBESE’ gaat over het hebben van een maatje meer: is het je eigen schuld of komt het door andere factoren? Lees het nu in de nieuwe LINDA.

| Charlotte Sun

Het blad ligt vanaf woensdag 19 april in de winkel.

Lees ook
Linda de Mol op de cover met obesitas: ‘Zwaarlijvigheid is soms geen keuze’

Slank blijven
Linda vindt slank blijven niet een vanzelfsprekende, ‘gewone’ zaak: “Obesitas is een ziekte die op weinig begrip kan rekenen. Super slanke mensen zeggen dan: ‘Het is gewoon een kwestie van zelfdiscipline.’ Maar we snappen toch ook dat je tegen een anorexiapatiënt niet moet zeggen: “Eet gewoon een boterham?”

Geen broeken
Actrice Anne-Marie Jung (41) en presentator Jan Kooijman (36) vragen elkaar het hemd van het lijf over elkaars relatie en kinderen maar ook over hun jeugd. Jan: “Ik was een heel dunne puber, verschrikkelijk vond ik dat.” Anne-Marie biecht op dat ze geen broeken durfde te dragen toen ze nog een maatje meer had: “Ik vond dat ik er een te dikke reet in had. Bij mij zit molligheid in de familie. Ik heb nu maat 38, daar ben ik heel blij mee.”

In dit nummer
Actrice Angela Schijf (37) laat zich in een fotoreportage van een andere kant zien, geheel in thema van de film Paris, Texas: “Ik vind het moeilijk om als Angela Schijf een beetje knap te zitten zijn voor een fotocamera, maar als ik in een rol mag stappen, dan wordt het leuk.” Daarnaast vertellen bekende mannen, zoals SP-lijsttrekker Emile Roemer (54) en stylist Bastiaan van Schaik (47) over de kilo’s die ze kwijt zijn. Maar ook zelfverzekerde vrouwen van 100 kilo en meer doen hun verhaal: “Ik ben wel dik, maar niet lelijk.”

De nieuwe LINDA. 153 ‘OBESE’ ligt vanaf woensdag 19 april in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

NIEUWS | BEKEND | MAGAZINE | ALLES OVER LINDA. | LINDA.153 OBESE

Bron: LINDA. 153 'OBESE' | Foto: Marc de Groot/ Cornelie Tollens

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

isa van engenisa van engen

Waarom wordt "seks"in de Linda. ineens consequent als "sex"geschreven??

Esther van DijkEsther van Dijk

Ik kan het gewoon niet, kijken naar veel te dikke mensen en dan denken wat mooi en wat dapper. Dus doe ik dat ook niet...

Meer LINDA.153 Obese

Lees dit ook even

Please update your browser