LINDA.153 Obese

Anne-Marie Jung en Jan Kooijman snoepen wat af voor LINDA.153

Voor LINDA. 153 ‘OBESE’ vragen Anne-Marie Jung (41) en Jan Kooijman (36) elkaar het hemd van het lijf. In de backstagevideo praten ze verder over het thema van het nieuwe nummer.

| Charlotte Sun

Anne-Marie: “Ik heb een natuurlijke voorkeur voor vet. Ik houd heel erg van roomboter, mayonaise en sauzen.”

Lees ook
Nieuwe LINDA. 153 ‘OBESE’ ligt nú in de winkel

Dunne puber
Op dit moment is de actrice niet helemaal tevreden met haar gewicht. “Ik kom net uit de winter, en heb wat wintervet opgespaard.” Presentator Jan Kooijman daarentegen vond zijn periode als dunne puber verschrikkelijk: “Toen ik jong was, zat ik op een school waar ik veel danste. Ik was heel dun als jongetje en dat duurde heel lang.”

Gezond leven
Anne-Marie is iets gezonder gaan eten; voor Jan is gezond leven niks nieuws. “Voor mij werkt het gewoon goed om veel te sporten,” vertelt hij. Hij biecht op eigenlijk een beetje verslaafd te zijn aan bewegen: “Dat komt denk ik door mijn verleden als danser.”

Schoonheidsideaal
“Ik denk dat mensen mooi zijn om wie zij zijn. En dan gaat het er vooral om of jij heel erg gelukkig bent,” vindt Jan. Anne-Marie constateert dat het schoonheidsideaal de laatste jaren aan het verschuiven is: “We zien in ieder geval veel meer diversiteit in de bladen.”

Bekijk de backstagevideo voor meer. De rest van het verhaal lees je in de nieuwe LINDA. 153 ‘OBESE’, die vanaf woensdag 19 april in de winkel ligt. Wil je ‘m online bestellen? Dat kan hier.

VIDEO'S | BACKSTAGE | NIEUWS | ALLES OVER LINDA. | LINDA.153 OBESE

Bron: LINDA. 153 'OBESE' | Foto: LINDA.tv

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.153 Obese

Lees dit ook even

Please update your browser