LINDA. 15 jaar

Het kan niet op: win een droomreis naar Kenia met 15 vriendinnen in LINDA.170

Trouwe LINDA.-fans opgelet: stel je op in rijen van tien, want wij hebben een actie voor je die je niet wil missen. En dat heeft alles te maken met het mooiste feest van het jaar.

| Eline van der Haar

We hebben het natuurlijk over het grote verjaardagsfeest van LINDA., want in september bestaan we vijftien jaar.

Vier feest met ons

Ja echt, het is alweer vijftien jaar geleden dat de eerste LINDA. verscheen – inmiddels is het merk meer dan alleen een blad. En omdat we dit met heel Nederland willen vieren, pakken we extra groot uit.

Wie jarig is, trakteert

Wat geven we dan weg? Nou, zet je schrap: een negendaagse droomreis naar Kenia voor jou én veertien vriendinnen verzorgd door TUI. Ja, dat lees je goed: vijftien jaar, vijftien vriendinnen. En als klapper op de vuurpijl reikt Linda de Mol deze prijs hoogstpersoonlijk uit tijdens het LINDA.festival.

Zo doe je mee

Op de cover van ‘LINDA. 170 KONING KIND’ vind je een unieke code. Vul deze als de wiedeweerga in op onze actiepagina en eh… wacht af. Vergeet niet het LINDA.festival groots in je agenda te zetten op zondag 30 september, want je móet hier aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen.

Nog geen kaartje voor ons festivalfestijn? Koop ‘m hier gemakkelijk en snel. En de nieuwe LINDA. inclusief coverpas bestel je hier.

VIDEO'S | NIEUWS | LINDA.170 KONING KIND | LINDA. 15 JAAR

Foto: Getty Images/LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA. 15 jaar

Lees dit ook even

Please update your browser