lifestyle

Blue Monday? Zo haal je (nóg) meer uit je Netflix-account

Blue Monday? Zo haal je (nóg) meer uit je Netflix-account

Heb je Netflix? Fijn hè. We hebben hier wat mogelijkheden voor je waarmee je heel makkelijk nóg meer uit je abonnement (en je chipszak) haalt.

| Nina Smit

Zo komen we die blue Monday’ en elke andere winterdag wel door.

Lees ook
8 x met deze films en series houdt Netflix je ook in 2017 wel zoet

Upflix
Met deze uitbreiding zie je in één oogopslag welk nieuw aanbod Netflix heeft om verslaafd aan te raken. Het werkt voor Android en iOS, én je krijgt makkelijk toegang tot de scores van de film of serie op IMDb. Downloaden? Dat kan hier.

Netflix Party
Samen een film kijken kan tegenwoordig zelfs op afstand. Zo kun je met behulp van deze uitbereiding vanuit je eigen bed samen met je vrienden of je geliefde op afstand een Netflix-film aanzetten. Bespreek de scènes terwijl je kijkt via de chat.

Lees ook
F*ck Blue Monday, hier heb je wat om te lachen

Roulette
Zie je even door de bomen het bos niet meer in al het aanbod van Netflix? Laat dan iemand anders voor jou de keuze maken. Via Netflix Roulette kun je aangeven waar je ongeveer zin in hebt, en wordt de keuze voor je gemaakt, met één druk op de knop.

Genres
Er zijn nog meer genres op Netflix dan je denkt. Op deze manier kun je nog gemakkelijker én sneller zoeken naar jouw favoriete genre. Mashable heeft een lijst met genre-codes gemaakt, zie hier hoe je ze kunt vinden. Fijne avond. En dag. En week. En maand.

SNACKS | LIFESTYLE | TECH

Bron: Lifestyle-nieuws, Lifehacking

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Meer lifestyle

Please update your browser