Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Zo ervaar je het ultieme Italiaanse koffiegevoel thuis op de bank

Zo ervaar je het ultieme Italiaanse koffiegevoel thuis op de bank

Het klinkt (en drinkt) als een sprookje: nadat meer dan honderd jaar geleden het eerste koffiehuis van Europa werd geopend in Venetië, maakten we kennis met het ‘zwarte goud’. Iedereen was lyrisch. Zo ook de familie De’Longhi.

Deze familie komt uit een stadje vlakbij Venetië, en heeft van koffie haar vak gemaakt. Best een heerlijke combi, als je het ons vraagt.

Dubbel goud
Niet alleen koffie bleek zwart goud, het betreden van de koffiemarkt met espressomachines was eveneens een gouden zet. Met prijswinnende koffie- en espressoautomaten bouwt het merk De’Longhi nog steeds voort op een trotse Italiaanse koffietraditie. Inmiddels ontwikkelt De’Longhi al bijna 25 jaar exclusieve technologieën om de allerbeste espressoapparaten aan te kunnen bieden. En het aanbod breidt zich snel uit: De’Longhi biedt espressomachines aan voor ieder type koffiedrinker.

Mooiste meisje van de klas
De’Longhi zit nooit stil (door de koffie natuurlijk). Van de eerste ‘Bar’-lijn tot de nieuwste espressoapparaten, en van de samenwerking met Nespresso tot de geavanceerde volautomaten: het is altijd kwaliteit wat de klok slaat. De laatste parel die De’Longhi heeft ontwikkeld, is de PrimaDonna Elite. In deze volautomatische espressomachine zit álles wat De’Longhi van koffie en technologie weet. Niet voor niets dus dat dit topmodel door de consumentenbond al drie keer uitgeroepen is tot Beste uit de Test.

Lekker makkelijk
Moest je vroeger nog lopen voor je koffie: met dit apparaat regel je je favoriete cappuccino gewoon vanaf je bank. Dat kan dankzij de speciale Coffee Link App die via bluetooth in verbinding staat met je smartphone. Ja, dat is echt even andere koek (en koffie) dan de tijd van koffiefilters en schepjes.

Gemak dient de mens (en koffie ook)
Eindeloos genieten van je koffie én van de PrimaDonna Elite: daar staan ze bij De’Longhi voor. Want als je na aanschaf onverhoopt een probleem hebt, komt er als onderdeel van de service een officiële De’Longhi-monteur bij je thuis om te kijken wat er aan de hand is. Scheelt je gesleep met het apparaat én – het belangrijkst – je bent ‘m geen dagen kwijt. Ook een onderhoudsbeurt kun je trouwens thuis laten uitvoeren, hoe handig is dát.

Koffie en zopie
Wij zeggen: smeed het ijzer als de koffie heet is. Of de chocolademelk, want die kun je ook maken met de PrimaDonna Elite, met cacaopoeder en zélfs met losse stukjes chocolade. En da’s vrij uniek voor een volautomaat. Als je ‘m nu koopt, krijg je er een Workshop aan huis én een jaar extra garantie (dat maakt drie jaar in totaal) bij. Waar wacht je nog op?

Meer, nee, álles weten over de PrimaDonna Elite? Dat kan hier.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser