Advertorial

Zinzi heeft er een nieuw gezicht bij: topvoetbalster Lieke Martens

Zinzi heeft er een nieuw gezicht bij: topvoetbalster Lieke Martens

Lieke Martens, de beste voetbalster van de wereld, is het nieuwe gezicht van sieradenmerk Zinzi. En daar is het merk heel blij mee: ‘Wij zijn trots op haar prestaties en steunen haar graag.’

Vertrouwend Zinzi-gezichten Kim Feenstra en Fatima Moreira de Melo zijn Liekes nieuwe collega’s.

Lieke als rolmodel
Samen met de rest van het Nederlands elftal heeft Lieke Martens het vrouwenvoetbal afgelopen zomer tijdens het EK flink op de kaart gezet door met de gouden trofee naar huis te gaan. Op dit moment speelt ze voor FC Barcelona, wat altijd al haar grote droom was. Zinzi ziet Lieke als rolmodel voor alle vrouwen die voetballen of willen gaan voetballen.

Groot fan van Zinzi
De profvoetbalster is dolblij dat ze het nieuwe gezicht van Zinzi is. Ze vertelt: “Ik koop al jaren sieraden van Zinzi. Het merk heeft mooie, subtiele sieraden die je goed met elkaar kunt combineren. Tijdens de trainingen doe ik mijn sieraden af, maar zodra ik klaar ben, gaan ze weer aan. Ik wil me graag vrouw voelen in mijn vrije tijd en daar hoort een beetje blingbling bij.”

Dit wil je hebben
De lievelingssieraden van Lieke shop je heel gemakkelijk in de webshop van Zinzi. De beste voetbalster van de wereld houdt van zilver én goud en dat zie je terug in haar favorieten.

SNACKS | MODE | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Zinzi | Foto: Zinzi

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser