Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit is nog eens een heerlijke invulling van je week: een midweekend naar Maastricht

Dit is nog eens een heerlijke invulling van je week: een midweekend naar Maastricht

Heb jij doordeweeks wat tijd over? Goed nieuws, je kunt je van maandag tot en met donderdag heerlijk vermaken in Maastricht. Sterker nog: je kunt daar een midweekendje weg.

Denk aan lekker borrelen, fijne cultuur en slapen in luxe en rust.

Neem lekker de tijd
Wanneer je van zondagmiddag tot en met donderdag naar Maastricht gaat, lijkt het wel alsof je de stad voor jezelf hebt. Je kunt iedere ochtend uitgebreid ontbijten, zo lang je wilt. En wil je een stadswandeling maken? Een local guide neemt je dan met liefde mee op het tijdstip dat het jullie het beste uitkomt.

Wat kun je doen?
Denk je: ja, da’s leuk, maar de meeste bezienswaardigheden zijn toch helemaal niet open zo aan het begin van de week? Zeker wel. Zo kun je je laten rondleiden door de bekende boekhandel Dominicanen. Wist je dat Lonely Planet dat een van de mooiste boekhandels ter wereld vindt? Ook kun je kiezen voor een lekkere proeverij bij DARQ Maastricht en als je jezelf écht wilt verwennen, ga dan voor een driegangendiner bij Restaurant Rozemarijn.

Je kunt bijna niet kiezen
Maastricht is lekker veelzijdig en het aanbod van leuke dingen die extra voordelig zijn tijdens een midweekend kan niet op. Dus of je nu met je vriend gaat of met een groepje vriendinnen: de stad biedt lekker eten, talloze plekken om te borrelen, prachtige exposities en kerken én een hoop ontspanning.

schermafbeelding-2017-04-03-om-12-31-30

En het hoeft niet eens zoveel te kosten
Als je een midweekend naar Maastricht gaat, krijg je met de Maastricht Star Treatment-pas een heleboek voordeel. Zo kun je een gevarieerd schema voor je midweekend Maastricht bedenken en je helemaal uitleven wat betreft eten, drinken en uitjes, zonder dat je je hele maandsalaris er doorheen jaagt. En daar word je dan weer extra blij van. Willen we je ook nog even een tip geven om fijn te overnachten: in het Kruisherenhotel kom je echt helemaal tot rust.

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Maastricht van zondagmiddag tot en met donderdag? Kijk dan vooral even hier.

ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser