Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

lifestyle

Zalando's persoonlijke stylingdienst strijkt neer in Nederland

Zalando's persoonlijke stylingdienst strijkt neer in Nederland

De naam klinkt als een mysterieuze nachtclub. Zalon is echter geen uitgaansgelegenheid, maar de online stylingservice van webwinkel Zalando. Komt óók van pas voor het nachtleven.

| Tim van Erp

Met de – gratis! – persoonlijke styling voor mannen en vrouwen heeft het modeplatform in Nederland een primeur in handen.

Lees ook
Vers van de (mode)pers: de najaarscollectie van Beyoncé’s Ivy Park

Al anderhalf jaar een succes
Zalon werd in mei 2015 al opgezet met als doel Zalando’s keuze in verschillende merken te combineren met de expertise van modestylisten. Inmiddels hebben die stylisten duizenden klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk onder handen genomen. En nu is de dienst dus ook beschikbaar in Nederland.

Volop keus
De keuze is reuze, want de stylisten van het modeplatform kunnen kiezen uit ruim vijftienhonderd merken. Ook kunnen klanten hun outfits gratis verzenden en terugsturen, net zoals dat bij Zalando het geval is.

Lees ook
Kleed je zoals prinses Diana met deze ASOS-collectie

Hoe het werkt
De Zalon-klant wordt gekoppeld aan een stylist op basis van zijn stijl- en smaakvoorkeuren. In een online profiel geef je vervolgens aan wat je mooi of juist helemaal níet mooi vindt. Per telefoon spreek je daarna je wensen door met je stylist, die vervolgens één of twee outfits samenstelt. Die worden een paar dagen later thuisgestuurd, mét een aantal stylingtips. Je kúnt er simpelweg niet de mist mee ingaan.

NIEUWS | MODE | LIFESTYLE

Bron: Zalon | Foto: Zalon

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser