wonen

Win stylingadvies van Piet Boon

Win stylingadvies van Piet Boon

De LINDA. app is vernieuwd, verbeterd en nu ook voor Android. Om dat te vieren maak je tien weken lang kans op het talent van een bekende vent. Deze week: stylingadvies van Piet Boon

.

Het team van deze architect zal je voorzien van stylingadvies. Piet Boon is zijn carrière als aannemer begonnen en werkt nu als designer.

Wat moet je doen om hem te winnen?

Download of update gratis de vernieuwde app:

Bekijk de videoboodschap, klik op meedoen en win een deze week het stylingadvies van Piet Boon. Enneh, houd Piet niet voor jezelf maar stuur hem door aan vriendinnen.

Bezoekers lazen ook:

WONEN | BEAUTY

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Corry Hoogzaad.Corry Hoogzaad.

Misschien is er bij ons nog iets te verbeteren? Aan te passen? Te vernieuwen? C.. Hoogzaad.

c. hoogzaadc. hoogzaad

misschien is er bij ons nog iets te verbeteren? Aan te passen? Te vernieuwen?C. Hoogzaad.

CindyCindy

Ik heb het styling advies van Piet Boon gewonnen!! super leuk en het komt helemaal op het juiste moment. Inmiddels al contact gehad met een medewerker van Piet Boon, wat een leuk en vriendelijk mens! Ik heb er helemaal zin in.....

AnneAnne

Kun je Piet Boon zelf ook winnen?!

jessicajessica

Huis in richten help. Twee woningen, twee keer tafels, twee keer meubels.. maar uh... kan iemand mijn helpen. Want de bomen kan ik het huis niet meer zien!

Maurice &Dunja BeltgensMaurice &Dunja Beltgens

Piet moet ons huis van zijn typische en onovertroffen Boon touch voorzien, waardoor onze spreekwoordelijke jas nog warmer, stijlvoller en comfortabeler gaat aanvoelen.

Alice BrandtAlice Brandt

Hoi, ik ben Alice. Tja,een stylingadvies van Piet Boon. Daar droom ik al zo lang van. Onze kamer is na 10 jaar heel hard toe aan iets moderns, maar ja... het ontbreekt ons totaal aan inzicht om de ruimte echt Piet Boon like te maken. Er ligt een Piet Boon boek op tafel, maar hoe pak je de styling aan? Nu is er dus een heeeel klein kansje om zijn styling advies te winnen. Hopen.....Spannend!

IngeInge

Vijf jaar geleden samen gaan wonen met mijn partner. Twee verschillende interieuren die bij elkaar komen. Soms is er een match, maar soms ook niet. Al enige tijd op zoek 'hoe wil ik het nu eigenlijk inrichten'. Een advies hierbij is natuurlijk altijd welkom en zeker een advies van Piet Boon.

Jolanda van BeekJolanda van Beek

We zitten midden in de verhuizing en ik zou heel graag advies van Piet Boon hebben. We hebben een prachtig herenhuis in Brussel gekocht . Dus Piet zijn advies is zeer welkom. Groeten Jolanda!!!

marylinmarylin

hier ook geen super telefoon waarmee ik het kan zien jammer ik loop al een paar jaar te zoeken naar mooie assosoires en nieuwe gordijnen maar wat ik wil wat anders en wat moet er in de keuken voor de ramen genoeg om te veranderen dus... hopenlijk tot gauw

Meer wonen

Advertorial Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Zo stofzuig je makkelijk je huis zonder gedoe met dat irritante snoer

Stofzuigen is niet ieders favoriete klusje, laat staan als dat snoer steeds ergens achter blijft haken. Maar dankzij de snoerloze stofzuiger van Bosch is dat nu opgelost.

Meest gelezen

Meer wonen

Lees dit ook even

Meer wonen

Please update your browser