Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Met deze tips is het plannen van een keuken een fluit(ketel)tje van een cent

De keuken speelt een grote rol tijdens de feestdagen. Veel lekkers komt eruit en veel gezelligheid gaat erin, want op de een of andere manier staat uiteindelijk vaak iedereen in de keuken. Mits je een fijn exemplaar hebt natuurlijk.

Komt dat even goed uit. De designers van Designdroom zijn deze week aan de slag gegaan met de plek waar gepiekt wordt deze maand: de keuken.

Laatste keer

In de video neemt interior designer van IKEA, Lotte, je alweer voor de laatste keer mee achter de schermen van Designdroom: een superspannende afvalrace tussen zes designers die allemaal kans willen maken op de felbegeerde titel Beste interieurdesigner van Nederland. Elke week gingen ze in hun woonboxen aan de slag met een woondilemma en hoopten de jury te overtuigen met hun tips en slimme oplossingen. Inmiddels is bekend wie de finale-aflevering, waarin de keuken centraal stond, gewonnen heeft. Wil jij ook weten wie dat is, kijk dan naar Designdroom, woensdag om 21.30 uur op SBS6.

Stijl

Terug naar de keuken. Het plannen van een keuken kan voelen als een enórme opgave. Gelukkig heeft IKEA heel veel services om het je wat makkelijker te maken. Bedenk eerst eens welke stijl je mooi vindt aan een keuken: klassiek, modern, landelijk, traditioneel, er is voor ieder wat wils. Laat je vooral inspireren door de eindeloze mogelijkheden.

Goede apparatuur

Heb je de stijl te pakken, dan kun je ook nadenken over keukenapparatuur, want die kalkoen komt niet vanzelf gaar op tafel natuurlijk. IKEA geeft overigens vijf jaar garantie op de apparatuur, dus je kunt de (schoon)familie met een gerust hart ook voor de komende jaren uitnodigen voor het kerstdiner. En als je het lastig vindt om te kiezen, deze online keuzehulp helpt je met behulp van een aantal filters welke apparaten het beste bij jouw wensen passen.

Even knuffelen

Naast goede apparatuur is duurzaamheid in de keuken een absolute must: denk aan afvalscheidingvoedselverspilling tegengaaninductiekookplaten en waterbesparende kranen. Maak het verschil, en maak er natuurlijk een feestje van. Met elkaar, en met deze kerstversieringen. Onze favoriet: de knuffelkabouter, ook handig als er weer eens iemand niet tegen z’n verlies kan bij Rummikub. Fijne feestdagen!

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | TV | LIFESTYLE

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wonen

Lees dit ook even

Please update your browser