Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Wat ons betreft de uitvinding der uitvindingen: nooit meer thuiskomen in het donker

Wat ons betreft de uitvinding der uitvindingen: nooit meer thuiskomen in het donker

De herfst kan best gezellig zijn. Haard aan, kaarsen aan, en lekker op de bank de ene film na de ander kijken. Toch is er ieder jaar weer één ding waar we standaard tegenop zien: die lange, donkere dagen. 

Maar dankzij Philips Hue is dat niet meer nodig. Goed licht is het halve werk. Dat verhaal.

Je lampen vanaf een afstand bedienen

De slimme ledverlichting van Philips Hue is verbonden met je wifinetwerk en bedien je via een app op je telefoon of tablet. Daardoor hoef je dus nooit meer op te staan om een licht aan (of uit) te doen, want dat regel je vanaf dan gewoon vanuit je bed, je luie stoel, of onderweg naar huis. En vooral dat laatste is fijn, want dan kom je nooit meer in het donker thuis.

Philips Hue White ambiance lampen

De keuze aan licht is reuze: met de kleurlampen heb je keuze uit wel 16 miljoen kleuren en entertainment opties, maar voor een gezellig sfeerlichtje zijn de Hue white ambiance lampen ideaal. Met deze white ambiance lampen kun je namelijk iedere tint wit licht maken voor verschillende activiteiten gedurende je dag. Van natuurlijk licht dat je helpt heerlijk in slaap te vallen en ontspannen wakker worden, tot koel helderwit daglicht waardoor je spontaan zou vergeten dat de herfst zijn intreden heeft gedaan.

Te gebruiken als wekker

Nog meer voordelen: Philips Hue is zeer eenvoudig te installeren, je kunt je lichten dimmen zonder gecompliceerde installaties, je lampen zijn ineens te gebruiken als natuurlijke wekker (zonder irritant gering), en de lichten luisteren dankzij de Friends of Hue (Google Assistant, Apple homekit, Amazon Alexa) ook nog eens naar je stem. Mocht je dat willen tenminste.

Speciaal aanbod

Klinkt dat als een uitvinding, of klinkt dat als een uitvinding? Precies. Dus speciaal voor LINDA.-lezers heeft Philips Hue nu een speciaal aanbod: de Hue white ambiance starterkit voor slechts €89,95 in plaats van €119,95 (adviesprijs). Help jezelf en je familie de winter door. Goed licht is het halve werk. Dat verhaal.

Benieuwd wat Philips Hue bij jou thuis kan doen?  Bekijk dan de nieuwe afleveringen van Mini home make-over op LINDA.tv

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | TECH

Bron: Philips Hue | Foto: Philips Hue

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wonen

Lees dit ook even

Please update your browser