Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

wonen

Knus wonen in Oud-West: huis van 8 m2 te huur in Amsterdam

Knus wonen in Oud-West: huis van 8 m2 te huur in Amsterdam

Voor minder dan zeshonderd euro in Amsterdam Oud-West wonen? Dat kan nu eindelijk. Je moet wel tegen kleine ruimtes kunnen, want dit appartement is maar 8 vierkante meter groot.

| Gaby Boterkooper

Maar hé, je hebt dan wel een visgraatvloer.

Lees ook
Twitter spot Funda-‘koopje’: Amsterdamse kelder van 28m2 voor 275.000 euro

Zelfstandig mini-appartement
Het ‘zelfstandige mini-appartement’ wordt aangeboden op de besloten groep Woningen te huur in Amsterdam. Daar laat de verhuurder weten dat het huisje in Oud-West voorzien is van een eigen douche, een klein kookgedeelte en voldoende bergruimte. Je moet wel je wc delen, maar je bent ‘binnen zeven minuten fietsen op het Leidseplein en met drie minuten lopen ben je in het Vondelpark of in de gezellige Kinkerstraat’, dus dat moet je even voor lief nemen.

Huur
Vergeleken met andere huizen in Amsterdam is de huur dan ook een prikkie. Elke maand legt de huurder 550 euro neer, inclusief gas, water, licht en internet. En daar krijg je ook een dakterras van maar liefst zes vierkante meter voor. De borg bedraagt 275 euro en het appartement is voor onbepaalde tijd te huur. Wel voor minimaal zes maanden en met twee maanden opzegtermijn. Interesse? Het knusse plekje is vanaf 1 januari beschikbaar, dus je kan vanaf dan gewoon goedkoop in Amsterdam wonen. Bekijk de foto’s hier.

NIEUWS | WONEN | OPMERKELIJK | LIFESTYLE

Bron: Parool | Foto: Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wonen

Lees dit ook even

Please update your browser