Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Door deze keukentrends verandert zelfs de slechtste kok in een ware keukenprinses

Door deze keukentrends verandert zelfs de slechtste kok in een ware keukenprinses

We hebben een leuke tip voor iedereen die het liefst bakkend, grillend en pocherend door het leven gaat: de keuken-trendgids van Cosentino. 

Wat bij nader inzien ook een prima tip is voor iedereen die niet van koken houdt. Door Cosentino ga je dat vanzelf doen.

Keukentrend 2018

Dé keukentrend van 2018 is het combineren van contrasterende materialen zoals stoere betonlooks en stijlvolle marmers. Spaanse steenproducent Cosentino heeft hiervoor een speciale trendgids uitgebracht met handige stylingtips en prachtige voorbeelden.

Stedelijk karakter

Zo stuit je onder andere op de Dekton Industrial Collection, de meest urban collectie die je dit jaar gaat vinden. Metaal, roest en beton: het is allemaal als inspiratie gebruikt. Ongezellig? Dat dacht je. Betonlooks zorgen juist voor een hartstikke warme uitstraling, en ook metaal- en roestachtige kleuren maken jouw keuken een plek waar je eigenlijk nooit meer weg wil.

Marmer

En al dat urban wordt dit najaar dus gecombineerd met marmer. Dit materiaal heeft het in zich om iedere ruimte om te toveren tot een stijlvolle plek waar zelfs de slechtste kok zich een keukenprinses voelt. Maar, een marmerlook is persoonlijk. En uiteraard is ook daar weer aan gedacht. Zo vind je in de Silestone Eternal Collection zowel lichte als donkere marmerlooks, zijn er drukke en minder drukke varianten, en kun je gaan voor mat of glanzend marmer.

Ook nog praktisch

Nu horen we jullie denken: leuk en prachtig hoor, die trends, maar is de boel ook nog een beetje praktisch en onderhoudsvriendelijk? Het antwoord is: jazeker. Cosentino focust met haar merken op de toegevoegde waarden van het materiaal. Zo zijn de Silestone en Dekton werkbladen krasbestendig en krijgen vlekken geen kans om in te trekken. Dekton is daarnaast hittebestendig, dus die hete pannen zijn vanaf nu ook meteen geen vijand meer.

Hongerig geworden naar meer keukentrends? Bekijk dan hier de trendgids van Cosentino

SNACKS | WONEN | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Cosentino | Foto: Cosentino

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wonen

Lees dit ook even

Please update your browser