wonen

Binnenkijken bij Carice van Houten, die huis voor 1,5 miljoen te koop heeft gezet

Binnenkijken bij Carice van Houten, die huis voor 1,5 miljoen te koop heeft gezet

Carice van Houten heeft haar huis – of zeg maar gerust: paleis – in Amsterdam te koop gezet voor 1,5 miljoen euro. En jawel, de foto’s staan op Funda.

| Marloes van Wijnen

Met andere woorden: dat betekent ongegeneerd binnenkijken bij de actrice.

Lees ook
Carice van Houten vindt haar langeafstandsrelatie een ‘ingewikkelde puzzel’

Doe ons zo’n huis
Op de foto’s zijn (bijna) alle kamers van het huis te zien, waaronder de inloopkast van Carice én de kamer van kleine Monte, het zoontje van Carice en de Australische acteur Guy Pearce. En wat betreft de inrichting: daar heeft de actrice zo te zien wel gevoel voor. (Die woonkamer!)

Bekijk alle foto’s hier.

Amsterdam versus Australië
Waarom Carice haar huis te koop heeft gezet, is onbekend. Onlangs liet ze in een interview met Harper’s Bazaar weten dat zij en Guy een langeafstandsrelatie hebben. “Iedereen die mij hier ziet, denkt dat ik maar heel even in Nederland ben, maar ik heb hier gewoon mijn huis in Amsterdam en Guy woont in Australië. We zien elkaar zo veel mogelijk, maar we hebben een heel ingewikkeld patroon van leven; we werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen.” Zou Carice nu dan tóch naar Australië gaan verhuizen?

Meer práchtige huizen zien? De nieuwe LINDA.wonen 15 ‘BLIJ OP DE BOERDERIJ’ ligt nu in de winkel. Wil je ‘m direct online bestellen, dan kan dat hier.

SNACKS | WONEN | BEKEND | LINDA.WONEN 15 BLIJ OP DE BOERDERIJ

Bron: Funda | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer wonen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser