Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Win een stylingsessie bij Lincherie én de bikini die perfect (bij je) past

Win een stylingsessie bij Lincherie én de bikini die perfect (bij je) past

Leuk, dat het weer warmer wordt, maar van die zoektocht naar een bikini raken we nu al oververhit. Vrees (en transpireer) niet langer: met de stylingsessie van Lincherie heb je het perfecte exemplaar zó in handen.

En het mooie is: je kunt één van de twee sessies die we mogen weggeven, winnen. Da’s inclusief een bikini of badpak naar keuze. Dit alles t.w.v. € 150. Is dat mooi, of (biki)ni? Daarom.

Goede meting

Hoe gaat zo’n stylingsessie in z’n werk, horen we je denken. Nou, met behulp van een 3D-spiegel. Die maakt binnen één minuut 140 metingen van je bovenlichaam. Dichterbij je exacte BH-maat kun je niet komen, da’s duidelijk. Als de spiegel is uitgemeten, kun jij in het badmode assortiment van Lincherie duiken en jouw perfecte bikini eruit vissen.

Groot assortiment

Bij alle 37 Lincherie boetieks in Nederland vinden ze het namelijk belangrijk dat de kleding perfect past én natuurlijk mooi is. En dat vinden ze niet alleen bij hun lingerie, maar ook bij badmode en daarin hebben ze dan ook een grote collectie. Naast bikini’s van Andres Sarda en Marie Jo of een hip badpak van PrimaDonna Swim hebben ze ook toffe strandjurken en kaftans. Ben je meteen helemaal klaar.

Zo win je

Wil jij kans maken op een een stylingsessie bij Lincherie? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De voorwaarden van deze winactie vind je hier.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE

Bron: Lincherie | Foto: Lincherie

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Laura DobLaura Dob

Lijkt me super fijn! vooral voor de zomer

Adelaide BalkAdelaide Balk

Altijd fijn om goed zittende lingerie te dragen

marijke dekkermarijke dekker

Leuke actie! Dat zou een leuk uitje voor mij en mijn dochter zijn!!!

Janou NJanou N

Lijk me super om een perfect passende bikini te vinden!

maaike bentmaaike bent

Met cupmaat F is een fatsoenlijke bikini kopen een ramp! Ik doe nu al jaaaaren met dezelfde bikini, maar zo hier graag een bikini of badpak bij willen. Ik durf namelijk niet van glijbanen met de bikini die ik heb, bang voor exposure :O. Super jammer, want mijn dochters zouden graag eens met mij samen van de waterglijbaan gaan!!

Lieve LambertsLieve Lamberts

Hoi LindaIk ben Lieve en ik ben 19 jaar. Ik zou deze prijs graag wille winnen omdat ik de hulp heel erg nodig heb. Ik ben klein van postuur maar heb een grote cup maat. Als ik voor bikinis ga shoppen heb ik vaak de keuze uit een bikini in 3 verschillende kleuren, niet zo speciaals dus...Ik zou het zo leuk vinden om ook een keer een echt leuke bikini te dragen waar ik trots op ben. Hopelijk loop ik deze zomer in een mooie bikini! Groetjes lieve ????

Marjolein KoolstraMarjolein Koolstra

Met de zomer weer in het vooruitzicht krijg ik het al benauwd. Een bikini kopen.....niet iets waar ik naar uitkijk. Het liefst verhul ik zoveel mogelijk van mijn lichaam in kleding, tot grote teleurstelling van mijn vriend. Misschien dat ik met een perfect gekozen bikini voor mijn lichaam ook zelf in de spiegel durf te kijken en tevreden kan zijn met wat ik zie

Tina CroesTina Croes

Nieuwe bikini om in Spanje aan het zwembad en strand te paraderen. Klinkt goed! ???? ????

Rieneke EgginkRieneke Eggink

Dat klinkt geweldig om de perfecte bikini voor mijn figuur te kunnen vinden. Ik ben aan het afvallen en mijn streven is om deze zomer weer superstrak in mijn vel te zitten. Mijn peervorm zal wel blijven, maar dan hopelijk wel een slankere peer.

Mandy HofMandy Hof

Hoi! Ik houd heel erg van bikini’s alleen de perfecte pasvorm vinden is moeilijk... kan wel wat hulp gebruiken :)

Meer lifestyle

Lees dit ook even

Please update your browser