Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

win

Win een Godiva paaspakket vol chocolade voor jou en twee vriendinnen

Win een Godiva paaspakket vol chocolade voor jou en twee vriendinnen

Wij weten ook dat het zoeken naar die eeuwige paaseieren óf een goed paaspakket echt wel een keer verveelt. Daarom geven we – twee keer – maar liefst drie goddelijke paaspakketten van Godiva weg.

| Marlon Achteresch

Dus je maakt niet alleen jezelf, maar ook je twee beste vriendinnen er blij mee.

Lees ook
Win een midweek ‘Glamping’: kamperen in een Villatent Luxe met sanitair

Paaspakket rijk aan chocolade

De verrukkelijkste chocoladecreaties in één pakket (t.w.v. € 75). Het pakket bestaat uit: een luxe giftbox met een selectie van tien bonbons in maar liefst zes verschillende smaken, een box met een selectie van acht gevulde Mini Eggs in vier verschillende smaken, en een verrukkelijk Godiva Large Egg gevuld met tien Mini Eggs van witte chocolade met praliné. Dat is nog eens een tongstrelend voorjaarsgeschenk.

Godiva winactie paaspakket winnen

Godiva

Godiva streeft naar verfijning en innovatie. Godiva’s Chef Chocolatiers combineren betoverende smaken en fijne texturen, en gebruiken hun expertise om meesterwerken te maken met de fijnste ingrediënten.

Winnen

Wil jij kans maken op zo’n goddelijk paaspakket voor jou en twee vriendinnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

* De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

Klik hier voor de spelvoorwaarden.

SNACKS | WIN

Bron: LINDAnieuws | Foto: Ingrien

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Kirsten van DaalenKirsten van Daalen

Met chocola (en Godiva chocola is echt heerlijk!!) kun je me altijd blij maken en daar laat ik anderen graag van mee genieten!

Kim SikkemaKim Sikkema

Omdat mijn dag niet meer stuk kan als ik samen met mijn beste vriendinnetjes lekker op de bank kan zitten met de LINDA en chocolade ;)

Priscilla JongPriscilla Jong

a girls best friend is not a diamant it's choclate ;) Ik zou heel graag deze prijs willen winnen om er heerlijk van te smullen met mijn gezin

Geerline MooiweerGeerline Mooiweer

Welke vrouw eet er nu geen chocola, Ik zou het heerlijk vinden om de prijs te winnen Zodat ik met mn vriendinnen onze wintersport heimwee weg kan eten. Who cares about weight, as long as you eat chocolate :)

Heike BehlHeike Behl

Aangezien chocola helpt tegen alles, zou ik graag winnen voor een paar collega's die al heel lang in de ziektewet zitten! En ja... Ik snoep zelf ook mee!

Sigrid OordSigrid Oord

Heerlijk! Doe graag mee, gewoon omdat iedere vrouw af en toe (veeeeel) chocolade nodig heeft :)

Marina HamMarina Ham

Voor mij en mijn lieve collega's. Veel van ons zijn eeuwig aan de lijn, maar goede chocola kunnen we niet weerstaan haha

J Smits-BijkerJ Smits-Bijker

Omdat chocolade net zo goed helpt als een goed gesprek met je vriendinnen.... So... sorry vriendinnetjes.. ;-)

Laura TunkLaura Tunk

Oooh lekker!???? Laat die eieren maar rollen!!

Annemarie FreriksAnnemarie Freriks

Oh heerlijk. Chocola, my guilty pleasure! En die van mijn vriendinnen. Samen heerlijk opeten om te vieren dat mijn zwangerschapsverlof eind komende week begint. En om er even bij stil te staan dat ik ze daarna waarschijnlijk een tijdje wat minder vaak ga zien.

Meer win

Lees dit ook even

Please update your browser